O lepoti ćemo teško da se složimo jer je lepota subjektivna stvar. Ali o standardima, e to već možemo da raspravljamo.
Stari hotel je reprezentativni primer evropske Moderne doba u kome je projektovan. Ovo novo je neki polovni Dubaji, koji je još i uprošćen na poslednjim renderima. Ja na primer nisam nužno protiv kula, ali na tom mestu, od tih kula, koristi će imati samo SNS lopovi koji su se nakrali naših para prethodnih 12 godina, a svi ostali starosedeoci, a i drugi obični normalni ljudi će imati samo štete.
I na kraju, najbitniji problem je što se privatizuje kej, koji je opšte dobro dvih posetioca i žitelja. Pitam te, oće li maturanti normalnih škola, ne ovi koldž ov k***** and palac ingliš skul ov sejnt Đoka moći da priušte da slave mature u novom hotelu, kao što su mogli u starom? Jel ovo treba da bude grad i država za sve ili samo za one koji su bili bez morala da se nakradu da mogu taj lažni luksuz da priušte sebi i njihovoj deci?
I na kraju rkajeva, moja primedba je na korišćenje azbesta da bi se posprdali i podsmevali ljudima zabrinutim za svoje zdravlje. Možemo da pričamo o odgovornosti za širenje panike onda kada budu pohapšeni i osuđeni oni koji su direktno krivi svojim činjenjem i nečinjenjem za smrt 15 ljudi u Novom sadu, sve one koji idu da batinaju ljude koji protestuju i sve one koji su svojim korupcijskim radnjama oštetili ovo društvo i ovu državu.
ruke su vam krvave, korupcija ubija
@Вожд kapiram, ali koliko sam shvatio tih rezultata još nema. Što se mene tiče, ne radi se o hotelu, radi se o tome za koga je voaj grad i za koga je ova država. Da oni budu neofeudalni gospodari, a da mi budemo njihovi robovi. Sa tim se neću složiti. Ni ovi, ni oni pre njih ni bilo ko drugi. Ali i u ocenjivanju njih svih postoje nijanse, a ova je trenutno najcrnja.