Šta je novo?

Gradski izbori 2018.

Kada nekome kazeš da ne želiš da glasaš, on ti kaže da je to tvoje pravo i da treba da ga iskoristiš. Ja mu kazem da mi on kaže za koga da glasam i ja cu da glasam, posto ja ne vidim da imam za koga. A bolje ni za koga, nego za bilo koga. NIkada nisam shvatao te ljude koji idu da glasaju, jer za nekoga moraju. Što kaže Šojić: ,,Ja se ne bojim za narod, narod neće da zanoveta, šta mu daš, on će to da bira,,. Ali da li je to poenta?

Ali ljudi, samo treba da pogledate kroz prozor i videćete da se zivi bolje...
http://www.danas.rs/politika.56.html?ne ... a+je+bolje
HA HA HA

Naravno da može bolje, ali naravno da može i lošije, to je veća verovatnoća, a još gore je što je to postalo normalno, da se plasimo da ne bude lošije, umesto da verujemo da će biti bolje.

A stvar je prosta, dok narod ne oseti da novac za koji radi vredi više, on neće prepoznati boljitak. Naravno da ne moze da bude full dobro odmah i sada, ali postepeno može da se ide. Dokle god dvoje ljudi sa dvoje dece i dve prosečne plate, ne mogu normalno da žive, narod neće reci da je bolje, jer i nije.

A bolje ni za koga, nego za bilo koga.

A ja kažem obrnuto. Naravno ovo moje važi ako želiš da promeniš vlast.

Bilo bi još bolje da većina naroda ima pamćenje duže od par dana, pa da može da kazni ikoga neglasanjem za njega.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=502786#p502786:19zqr7rg je napisao(la):
Earthmoving » 23 Dec 2017 08:26 am[/url]":19zqr7rg]
Zapravo svi forumasi koji misle da je Razgradjevinar los, trebaju glasati suprotno njemu I takvima. On je odlicna antireklama onima koje podrzava.

joj.. :)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=502821#p502821:2lnmq3zp je napisao(la):
astrodule » Sat Dec 23, 2017 12:29 pm[/url]":2lnmq3zp]
A bolje ni za koga, nego za bilo koga.

A ja kažem obrnuto. Naravno ovo moje važi ako želiš da promeniš vlast.

Bilo bi još bolje da većina naroda ima pamćenje duže od par dana, pa da može da kazni ikoga neglasanjem za njega.
Problem ovog naroda je sto ne reaguje i zmuri dok mecka ne zaigra ispred njihove kuce. Dok se to ne promeni ostaje sve kako jeste, a bilo koja ekipa koja je na vlasti moze da radi sta joj padne napamet.

igore, bilo bi sebicno sa moje strane da preuzmem sve zasluge za ovaj veliki uspeh ali lepo je znati koliko nekad mozemo pomoci, samo ako se malo potrudimo

A sa kojom vlasću bi vi promenili trenutnu, a da će nam sa tom novom biti bolje? I da se promeni gradonačelnik, jedino što ja lično vidim da će biti je ,,sjaši Kurta da uzjaše Murta,,.

U pravu si Razgrađevinar, nije to totalno tvoj uspeh, uspeh je Igorov. Pa... uživajte u nastavku u vašem uspehu :)

blade, na tvoje pitnje ja u ovom trenutku nemam konkretan predlog, licno cu odluku doneti na osnovu toga koliko ce razlicite opciji u kampanji za gradske izbore, cak i ako ne bude parlamentarnih, insistirati upravo na tome da odgovorne kurte pred sudom odgovaraju za sve za sta moze da se dokaze a toga u njihovom slucaju ima sasvim dovoljno. jasno je da vlast u gradu ima limitirane resurse i mogucnosti ali ima ih sasvim dovoljno da se stanje drasticno popravi

samo u tom slucaju murte koje sledece zajasu imace strah i pokazace odgovornost, bez toga zaista nema sustinske promene na bolje

znaci, svako po svom nahodjenju i savesti, ja cu za one koji budu zeleli da postuju ustav i rade svoj posao u korist gradjana

Earthmoving":23wlked5 je napisao(la):
Do sada nisam glasao za SNS ali kad vidim da je ovakav sloj ljudi protiv njih (kao recimo ovaj gore), upravo sad shvatih da ovaj put hoću. Teško će mi pasti, posebno na gradskim izborima gde su jako malo uradili na širenju gradske infrastrukture, novih puteva, bulevara, parkića, parkirališta itd... ali ovaj sloj ljudi je zlo, pa ne smem nikako dozvoliti da zlo pobedi talog. To onda ne bi bio talog nego talogčina.
Zapravo svi forumasi koji misle da je Razgradjevinar los, trebaju glasati suprotno njemu I takvima. On je odlicna antireklama onima koje podrzava.

Ajd ne lazi da do sad nisi ;)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

U Pecincima je danas bila pokazna veza sta se moze ocekivati na izborima u Beogradu. A Pecinci su prakticno Beograd.

Pronadji uljeze izmedju 10 ponudjenih komentara na danasnje lokalne izbore:

~milojko : Sramota od DS. Ometaju legalnu izbornu krađu.
~Zorana : Srbija sigurno korača uz dobru atmosferu i naporan rad.
~Pavle : Podrška vladajućoj stranki samo jača.
~Zoki : Narod i dalje podržava takvu politiku koju vodi SNS.
~misha : Velika odluka, netreba dozvoliti da se tajkuni iz 2000te vrate na vlast
~Milica : Po meni, izvesna pobeda naprednjaka, rade aktivno citave godine.
~,arko : Nedelja ce nadamo se doneti uspeha za narod koji zeli da napreduje.
~Anamarija : Gradjani svesni ko je Srbiju doveo na mesto koje joj pripada-da bude uvazena u svetu i da dostojanstveno stiti svoje interese.Shodno tome ce i glasati.
~Мудрац ka ~Anamarija: Резултати су последње место у Европи (можда и у свету) по расту БДП-а и по просечној заради, што су фактички признали Космет, што лекари и други стручњаци масовно беже из овог јада од земље?
~građanin : moje mišljenje je da će pobedu u ovim mestima odneti onaj ko je radio i pokazao da je zainteresovan da se životni problemi građana rešavaju na najbolji mogući način.
:) :) :)

Ja cu probati da manje izigravam mudricu.

Pecinci:
Dobra izlaznost, SNS razbio.
Nadam se da ce opozicionim strankama ovo biti kakav takav signal da se uratume i opamete.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Izbori nece biti fer, jer opozicija nece dobiti svoj medijski prostor, cak ni na lokalnim televizijama.
Sve dok je tako SNS ima da razbija.

Ako tako bude, opozicija treba da se žali pre izbora, a ne posle kao na prošlim izborima

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Realno,
Sem ako svi ne popiju bendžose, biće mrtvih na BG izborima...
Ovo zlo neće stati...

...shiit has hit the fan....

Ovo zlo se nece tako lako demontirati. Nazalost opozicija je sve osim opozicije i cudi me da imaju i toliko poslanika. Narod je ipak poceo koliko toliko da pamti, pa mu ekipa sa dinkicem djelicem covicem v ilicem draskovicem labusem krsticem c jovanovicem zivkovicem tadicem djilasom sutanovcem i ostalim cveckama koja je dvanajest godina (DOS i kasnije DS) vedrila i oblacila ostala u losem secanju i zato ili ne izlazi na izbore, ili glasa tako kako glasa. Iako se vecina tih politicara vise ne bavi aktivno politikom, narod ih generalno povezuje za danasnjim DS tj. opozicijom, i to je to. Verovatno zato ce av i njegov SNS +SPS, jos dugo da jase, jer su majstori manipulacije (tehnika kuvane zabe).

Nisu oni nikakvi majstori, niti je AV nekakav veliki genije, lazi su im jako providne i predvidljivi su prilicno.
Drugaciju su samo po tome sto su spremni da ucine niz sramnih - nemoralnih stvari, koje prosecan, pristojan covek, ne bi ni u snu ucinio.

Za nas su laži možda providne, ali za babetine koje gledaju Pink i Studio B nisu.
Nas drže pod kontrolom a imamo internet i neke koliko toliko slobodne medije poput Al Jazeera i N1 pa im ipak uspeva savršeno kao da smo Severna Koreja gde nema ni interneta ni slobodnih medija.

Hm, to je paradoks svih problema, zar ne?
Iskreno, čak i kada je "demokratska" opcija imala većinu 2000-2012, nekako je taj mandat od naroda bio neiskren (da upotrebim takav izraz), stalno se čekalo da dođe neko sa autoritarnim stavom i zavede "red". E, pa, čekali smo, dobili smo. Ovo je zemlja deda i baba koji vole da veruju u najneverovatnije obmane i laži. Isto tako je zemlja sirotiLJe, koja će svoj glas prodati za 10 evra ili pet litara ulja, ne razmišljajući da li će pobedom opcije koja ih je tako podmitila posle izbora biti u prilici da ikada više dobije tih 10 evra i pet litara ulja. Takvima ne mogu da poželim ništa lepše nego da pomru od gladi u najstrašnijim mukama. Nemojte se zavaravati da nisu to zaslužili: možda žive u medijskom mraku, ali ne žive bez mozga. Moj pradeda je bio polupismeni seljak sa planine u tadašnjoj Bosni, koju je okupirala Austrougarska. Kad su ga mobilisali, nije se ni jednog momenta dvoumio oko toga da li treba da se bori protiv Rusa, ili da povede svoju jedinicu u kolektivnu predaju bez ispaljenog metka i da od Rusa traži da ga prebace u srpsku vojsku.

Nemojte misliti da je ovaj sistem nastupio 2012. godine, ka njemu se ozbiljno gravitiralo najkasnije sa Tadićevim/Dačićevim režimom od 2008. godine.
Od 2000. na ovamo, sve vlasti su se svesrdno trudile da u narodu razviju kult defetizma i razočaranja (ljudi moji, to ni Milošević nije radio!), da uvuku zlobu i maksimalnu korumpiranost u sve pore društva. I zahvaljujući tome, sve češće čujemo hitove kao što su:

"Beži sine iz ove zemlje i ne osvrći se!"
"Ništa ne može da se promeni"
"Svi su oni ista g****!"
"A narod nema ni za 'leba!"

Zato nikome ništa ne pada napamet da uradi konkretno protiv takvog sistema. Vidim, sada su se i vlasti "ozbiljno" zabrinule da će Srba nestati mnogo ranije nego što se to činilo. Znate šta: sa ovakvim društvenim sistemom vrednosti, Srbi i treba da nestanu. Narod koji toliko ne drži do sebe ni ne zaslužuje da postoji.

Sa generalnog plana na aktuelni: medijski mrak nije baš toliko totalan kako ga opozicija predstavlja, opravo iz razloga koje je And7rey naveo. Što napisaše na "Tarzaniji": ako su vas baš toliko "zamračili", idite u sela pešice, nalupajte dve trule tarabe, napravite štand, rukom nakrivo napišite ime stranke, pa će jednom to imati nekog efekta. Nije baš ni taj N1 toliko nedostupan (o Al Džaziri da ne govorim), a internet je posebna priča.

Penzioneri gledaju TV non-stop, oni zele da veruju, kao sto su verovali Slobi. Kako bi M. Kapor rekao: "Puni slepog poverenja prema svomocnoj drzavi".
Nije samo naivnost, valja priznati poraz svoje generacije, a pre bi nas sve sa sobom u grob poveli, nego sto bi sebi priznali da su im zivoti bili promasaj i da su svojim potomcima ostavili haos od drzave. Teske su sve te stvari.

idite u sela pešice, nalupajte dve trule tarabe, napravite štand, rukom nakrivo napišite ime stranke, pa će jednom to imati nekog efekta.

e pa ne može to da uradi neko ko se drži kulture "kruga dvojke" kao pijan plota (tarabe).

Bilo bi zanimljivo videti kako bi prošli na izborima Janković ili NDMBGD kada bi otišli u neku manju sredinu, pre toga se informisali šta su problemi tog kraja i porazgovarali, na narodnom jeziku, sa žiteljima.

Na žalost, prvo bi morali da se brane od lokalnih SNS-ovaca koji bi tu priliku iskoristili da huškaju narod i prave incidentnu situaciju (verovatno bi se motali tu, upadali u reč, nazivali ih lopovima, koristili Vučićevu retoriku), ali bi zato tu morao da bude i neki prerušeni novinar stranih medija ili neki EU izvestilac (ili kako se to već zove).

Opozicija bi morala nekako da angažuje strance, jer samo oni mogu malo da zauzdaju Vučića.

Vrh