moji postovi iz vremena dok je djilas, tj ds, bila na vlasti stoje ovde i dalje, i svedoce sta ja mislim o njima i njemu. radili su mnogo losih stvari, muljali i prosto se blamirali nekulturom i primitivizmom, predvodjeni draganom bilbordom u svoja cetri zida djilasom i negde mi je bilo cak i drago kada su on i oni onakvi na kraju izgubili vlast
ovo sada je metastaza svega loseg i bujica mulja, taloga i sadrzaja septickih jama, savez svega najgoreg u ovom drustvu, od tominih aboliranih sitnih kriminlaca do ovakvih preletaca ko celabrada, od ratnih profitera do sitnih vacara, od neukog i prostog sveta do kupljenih diploma , od organizovanih "navijaca" do organizovanog kriminala, od najgoreg do najgrdjeg, i sve to pod patronatom one usmate pojave sa naocarima.
neumesno je porediti ds i njenu vlast sa ovim sada, u bilo kom smislu u bilo kom kontekstu. ovo sada je vanredna situacija i zaista presedan iako smo raznih bu**** i ludaka preturili preko glave kroz stariju i noviju istoriju.
ovo sada je bas za paniku, botovi, uzmite se u pamet, stvarno nije vreme za zaje*******anciju