Šta je novo?

Gradske linije javnog saobraćaja - Predlozi, rešenja

Moj predlog je da Lui uzme 3A i 9A, a 48 gsp. Onda ta linija pola Kosmaj pola Novi Beograd, nešto nalik liniji 37. Zglobovi sa linije 58 da se prebace na 48.

Sa linijom 46 bolje iskustvo imam sad, nego u prošlom "mandatu" sa pp. Knežević je otišao, ponašao se tada bahato. Naročito matori vozači. I Lui je bio loš na 42 i 46, ja često izbegavam koliko mogu da uđem u 48 sad.
A linija 56 onako funkcioniše, nisam oduševljen, mada nije mnogo loše.

Poslednja izmena:
Само да не возе Контејнере 70 на сат Чукаричком падином увече и остатком трасе и нема проблема. Али бих јако волео да се врати НБГД.

Зато што зарађују брдо пара јужњачким монополом. Најскупљи су од свих али је услуга најбоља. БГ им дође најмаснији јер им плаћају добро а терају најјефтинији могући Контејнер.

Moj predlog je da Lui uzme 3A i 9A, a 48 gsp. Onda ta linija pola Kosmaj pola Novi Beograd, nešto nalik liniji 37. Zglobovi sa linije 58 da se prebace na 48.

Sa linijom 46 bolje iskustvo imam sad, nego u prošlom "mandatu" sa pp. Knežević je otišao, ponašao se tada bahato. Naročito matori vozači. I Lui je bio loš na 42 i 46, ja često izbegavam koliko mogu da uđem u 48 sad.
A linija 56 onako funkcioniše, nisam oduševljen, mada nije mnogo loše.
Ne mogu se privremene linije tipa 3A i 9A davati privatnicima. Ne znam ko bi i kako sastavio taj tender. I kud će posle ti privatnici sa vozilima, pošto realno niko neće da ulazi u posao koji je garantovan na dve tri godine.

Vrh