Šta je novo?

Gradske linije javnog saobraćaja - Predlozi, rešenja

Moj predlog je da Lui uzme 3A i 9A, a 48 gsp. Onda ta linija pola Kosmaj pola Novi Beograd, nešto nalik liniji 37. Zglobovi sa linije 58 da se prebace na 48.

Sa linijom 46 bolje iskustvo imam sad, nego u prošlom "mandatu" sa pp. Knežević je otišao, ponašao se tada bahato. Naročito matori vozači. I Lui je bio loš na 42 i 46, ja često izbegavam koliko mogu da uđem u 48 sad.
A linija 56 onako funkcioniše, nisam oduševljen, mada nije mnogo loše.

Poslednja izmena:
Само да не возе Контејнере 70 на сат Чукаричком падином увече и остатком трасе и нема проблема. Али бих јако волео да се врати НБГД.

Зато што зарађују брдо пара јужњачким монополом. Најскупљи су од свих али је услуга најбоља. БГ им дође најмаснији јер им плаћају добро а терају најјефтинији могући Контејнер.

Barbados na 308 radi super a njihovi BMC su kao i Sagini, utegnuti, novi i radi uvek hlađenje.
Definitivno bi dobar posao radio i na jačoj liniji od 308.

Barbados perfektan. Generalno na potezu 300 je situacija dobra, sigurno bolja nego za vreme Gsp-a. Jedini minus je po meni Trans Jug, za kog se već sad vidi da mu je održavanje nula. Nema Otokara 2021-2023. godišta, a da nema gomilu grešaka na tabli i uz to im je zvuk motora postao identičan Unacopovim Liazima, kao da su u sve ugradili motor iz Liaza.
Sa Strelom na 307 su stvarno svi prezadovoljni, higijena se dosta popravila, a vozila nikad nisu bila redovnija. Polasci se ne ostvaruju iskljucivo u slučaju kvara nekog vozila. Jedini minus je klima na Cobrama koja je stvarno slaba i ako ne sedneš na sediste do prozora gde duva klima, skuvaćeš se.
Takođe, Cobre su izgleda počele malo češće da se kvare, 70369 ne radi već 2 dana, a danas je isključen 70367 i umesto njega je poslata ganc nova Cobra iz Obrenovca, 70578.
Jedini alarmantan problem na potezu 300 je okretnica Ustanička, situacija sa okretnicom je zaista katastrofalna i tokom celog dana vozila ne mogu uopšte da uđu u okretnicu.
Pre 3 dana se desila situacija da je 63 ostao zaglavljen na samom uglu Ustaničke i Bulevara Kralja Aleksanda i blokirao saobracaj na jedno 2 minuta.
Pod hitno mora da se nađe neko rešenje, jer ako se još neka linija pojača od septembra, to će biti totalni kolaps.

Vrh