Znajuci Zemunpoljce, blokirace stari novosadaki putСекретаријат за јавни превоз | Промена трасе линија 704, 706 и 707 и реорганизација стајали шта на терминусу Зелени венац
Секретаријат за јавни превозwww.bgprevoz.rs
Trebalo bi da je kod skejt parka. Danas ga linija 60 koristi kao stajalište.@solecar Nesto se ne secam,gde je to?
Тако што се СНСтрели не исплати да испада из тураже.Na osnovu analiza saobraćaja u proteklom periodu, na deonici: Brankov most – Brankova – Zeleni venac – skretanje u Jug Bogdanovu, doneta je odluka da se u funkciji pouzdanije realizacije reda vožnje i intervala nailaska vozila, linije broj: 704, 706, 707 koje saobraćaju na relaciji prema Zemun polju i Batajnici, preusmere na korišćenje terminusa „Novi Beograd /Blok 20/“.
Ali ovo retardirano objasnjenje, da bi red voznje bio pouzdaniji, hajmo da skratimo linije do beskorisnog terminusa da postanu 50% nebitnije i da maltretiramo ljude da presedaju na već prepune ostale linije koji idu do Zelenjaka. Nisu se setili da tipa postoji mogućnost promene turaze i slično. Kako ranije nisu skratili nego sad bas kad je Strela na tom potezu, mislim, providno je, a i ovo objasnjenje ne znam u ko moze da poveruje. Sere mi se vise od njih
Naravno, u Streli gledaju samo da što više eksploatišu vozače. Na 307 su smanjili turazu i sad vozači za vreme špica moraju da voze bez pauze da bi bili jedva knap sa vremenom i da ne bi ozbiljnije ispdali iz turaže. U Gsp-u ćeš se ti lako opravdati sa zakonskih 5 minuta, ali Strelu nije briga za to, njih zanima samo profit.Svako povećanje turaže znači i manji broj polazaka. A mnogo lakše je sa postojećim brojem vozila napraviti više polazaka nego dodavati dodatna na povećanu turažu da bi bio na istome i plusw na to dodati još vozila da bi se povećao broj polazaka u odnosu na staru turažu.