Aleki37
Higher intermediate
Toga se i ja plašim iskreno.
Kakvi su komentari? Botovski ili realni? Nemam nalog pa ne vidim.Napisano toliko mnogo rečenica, a nije rečeno ništa pametno… “radi njihove bolje realizacije i pojačanja” hahahahahah
Kakvi su komentari? Botovski ili realni? Nemam nalog pa ne vidim.
Pa ono,i jeste i nije neka veza. Ja ga koristim cesto do Vuka i meni je super ali posle rekonstrukcije je slab interval i nema polazaka ka gradu posle 20 h,doduse dobro je sto skarabudzise stajaliste u naselju. 707 tri dana jahanja preko Altine,ako im ovo prodje ZP ce biti kao kazamat.Tačnije oni imaju i dalje direktnu vezu vezu sa Gradom preko BG:VOZ-a, zato ja stalno pišem da se traži poboljšanje tog sistema, autobuski saobraćaj ovako besplatan i privatan će biti još gori.
Ova promena će najviše Zemunce pogoditi.
Pa sad se brani Zeleni venac. Brane ga Bataja i Zemun polje. Da se razumemo, nikad nisam voleo Zeleni venac, ruglo je, ali je najbolje i jedino logično mesto za okretnicu i za dovođenje ljudi u centar grada. Drugo mesto za okretnicu ne postoji i to je činjenica. Blok 20 nije centar grada, nije centar ni Novog Beograda, već je najbesmislenija okretnica autobusa u istoriji Beograda. Plus je izgubljena gomila parking mesta.A tek ovi sa Petlovog brda, Vidikovca, Labudovog brda i Ceraka kad im sednu na grbaču...
Је л их није бар мало срамота?
Изгледа да се општина Земун није ништа питала око ове одлуке, а Секретаријат мени инсистира да идем преко своје општине ако желим неке измене или увођење нових полазака. Какви идиоти...![]()
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ - Zemun
Поводом саопштења Секретаријата за јавни превоз Града Београда да ће почев од уторка, 18. фебруара, линије јавног превоза 704 (Зелени Венац – Земун поље), 706 (Зелени венац – Батајница) и 707 (Зелени венац – Алтина – Земун Поље), уместо са терминуса ”Зелени венац” своје поласке вршити са...zemun.rs