Šta je novo?

Gradske linije javnog saobraćaja - Predlozi, rešenja

U prevodu, naši dragi pajtosi iz Strele su nas uslovili da skratimo linije, a mi ne možemo tu ništa.

Sećam se kada smo ovde pisali da ne bi trebalo Streli da se tako olako daju linije baš zbog ovakvih stvari. I evo krenule su ucene.
Lako je bilo sa GSP-om, leš koji svako može da šutira i pljuje kako stigne, e sada će se udariti u zid sa ovima.

Kakvi su komentari? Botovski ili realni? Nemam nalog pa ne vidim.

većina negativno, naravno.

Tačnije oni imaju i dalje direktnu vezu vezu sa Gradom preko BG:VOZ-a, zato ja stalno pišem da se traži poboljšanje tog sistema, autobuski saobraćaj ovako besplatan i privatan će biti još gori.
Ova promena će najviše Zemunce pogoditi.
Pa ono,i jeste i nije neka veza. Ja ga koristim cesto do Vuka i meni je super ali posle rekonstrukcije je slab interval i nema polazaka ka gradu posle 20 h,doduse dobro je sto skarabudzise stajaliste u naselju. 707 tri dana jahanja preko Altine,ako im ovo prodje ZP ce biti kao kazamat.

A tek ovi sa Petlovog brda, Vidikovca, Labudovog brda i Ceraka kad im sednu na grbaču...​
Pa sad se brani Zeleni venac. Brane ga Bataja i Zemun polje. Da se razumemo, nikad nisam voleo Zeleni venac, ruglo je, ali je najbolje i jedino logično mesto za okretnicu i za dovođenje ljudi u centar grada. Drugo mesto za okretnicu ne postoji i to je činjenica. Blok 20 nije centar grada, nije centar ni Novog Beograda, već je najbesmislenija okretnica autobusa u istoriji Beograda. Plus je izgubljena gomila parking mesta.

To i dalje ne isključuje da neće biti skraćenja 52, 53, 56 i 56L. Indirektno je najavljeno, kao i razmatranje reorganizacije okretnica Studentski trg i Trg republike, sa ovim dodatnim saopštenjem.​

Дефинитивно немају грам мозга и не знају шта раде, и види се да уопште не прате ситуацију у јавном превозу. А решења кашњења возила на полазак проналазе у скраћењу траса на линијама, јако бистро

Изгледа да се општина Земун није ништа питала око ове одлуке, а Секретаријат мени инсистира да идем преко своје општине ако желим неке измене или увођење нових полазака. Какви идиоти...

Nego dajte okačite adresu majmunerije sek za saobracaj po zemunu i bataji da im dodju i pitaju ih za zdravlje

Vrh