Znajuci Zemunpoljce, blokirace stari novosadaki putСекретаријат за јавни превоз | Промена трасе линија 704, 706 и 707 и реорганизација стајали шта на терминусу Зелени венац
Секретаријат за јавни превозwww.bgprevoz.rs
Trebalo bi da je kod skejt parka. Danas ga linija 60 koristi kao stajalište.@solecar Nesto se ne secam,gde je to?
Тако што се СНСтрели не исплати да испада из тураже.Na osnovu analiza saobraćaja u proteklom periodu, na deonici: Brankov most – Brankova – Zeleni venac – skretanje u Jug Bogdanovu, doneta je odluka da se u funkciji pouzdanije realizacije reda vožnje i intervala nailaska vozila, linije broj: 704, 706, 707 koje saobraćaju na relaciji prema Zemun polju i Batajnici, preusmere na korišćenje terminusa „Novi Beograd /Blok 20/“.
Ali ovo retardirano objasnjenje, da bi red voznje bio pouzdaniji, hajmo da skratimo linije do beskorisnog terminusa da postanu 50% nebitnije i da maltretiramo ljude da presedaju na već prepune ostale linije koji idu do Zelenjaka. Nisu se setili da tipa postoji mogućnost promene turaze i slično. Kako ranije nisu skratili nego sad bas kad je Strela na tom potezu, mislim, providno je, a i ovo objasnjenje ne znam u ko moze da poveruje. Sere mi se vise od njih
Naravno, u Streli gledaju samo da što više eksploatišu vozače. Na 307 su smanjili turazu i sad vozači za vreme špica moraju da voze bez pauze da bi bili jedva knap sa vremenom i da ne bi ozbiljnije ispdali iz turaže. U Gsp-u ćeš se ti lako opravdati sa zakonskih 5 minuta, ali Strelu nije briga za to, njih zanima samo profit.Svako povećanje turaže znači i manji broj polazaka. A mnogo lakše je sa postojećim brojem vozila napraviti više polazaka nego dodavati dodatna na povećanu turažu da bi bio na istome i plusw na to dodati još vozila da bi se povećao broj polazaka u odnosu na staru turažu.
Ostala bi okretnica s tim što bi bila rasterećena ukidanjem 53, 60, 67 i 68 i spajanjem 84 sa 27E, 704 sa 35 kao i 56 sa 23.Jedino se ne sećam šta je plan iz 2015te predvideo za pomenutu okretnicu.
Evo par slikovitih ideja.Pošto idu ka gašenju okretnice, mislim da ne znaju gde će 15, 84 uz čukaričke linije.