To se i očekivalo da se desi....Почев од 01.09. линија 70 се продужава од ТЦ „ИКЕА“ до „AVA shopping Parka“.
Са завршетком изградње „AVA Shopping Parka“ поред објекта ТЦ „ИКЕА“ и отварањем великог броја локала у оквиру истог, настала је потреба запослених и корисника овог објекта за повезивањем јавним превозом са другим деловима града. У складу са тим извршено је продужење трасе линије 70 у смеру према Бежанијској коси на тај начин да возила са ове линије од објекта ТЦ „ИКЕА“ саобраћају до новоизграђеног стајалишта у оквиру „AVA Shopping Parka“ и одатле назад на своју редовну трасу до аутопута и даље према Бежанијској коси.
Секретаријат за јавни превоз | Линија 70 продужена до „AVA Shopping Parka“
Секретаријат за јавни превозwww.bgprevoz.rs
Pa ovo skoro ko trasa 20ice.Bolje da su trasu kod Mirijeva stavili ko kod 20ke,a da 20ka iz Ustanicke skrene desno na Smederevac i onda iz Smederevca levo za Mirijevo.I ovako onaj 313 se svi zale da ne moze da ispostuje red voznje,a ide na svakih 40 min.A i normalno kad Lasta drzi.Nzm jel bi mogao solo bus od Smederevca da skrene ka Mirijevu?Dostupan red vožnje 63 na bgprevozu, uvodi se 2. septembra.
Za to što pitaš nisam upućen priznajem,možda ljudi koji tu gravitiraju znaju...stvarno bi bilo bolje da 63 ide od Šumica,ionako pretrpanu Ustaničku još zatrpavati linijama...jedino ako ne planiraju da neku sklone odatle...tipujem da bi to mogla da bude 307 zbog Strele,nešto mi smrdi da bi ona mogla da ode dalje od Ustaničke...Pa ovo skoro ko trasa 20ice.Bolje da su trasu kod Mirijeva stavili ko kod 20ke,a da 20ka iz Ustanicke skrene desno na Smederevac i onda iz Smederevca levo za Mirijevo.I ovako onaj 313 se svi zale da ne moze da ispostuje red voznje,a ide na svakih 40 min.A i normalno kad Lasta drzi.Nzm jel bi mogao solo bus od Smederevca da skrene ka Mirijevu?
Solo bus može iz pravca grada za Mirijevo lagano i tu se neki autobusi Presta uključuju ma 25P. Dok iz pravca Grocke ne može ništa jer nema dozvolu sekretarijata zbog nezgodne raskrsnice kada vozila izlaze iz Mirijeva i zato je 309L ostala kod Tri Tiganja iako su ljudi tražili da se produži do Mirijeva.Pa ovo skoro ko trasa 20ice.Bolje da su trasu kod Mirijeva stavili ko kod 20ke,a da 20ka iz Ustanicke skrene desno na Smederevac i onda iz Smederevca levo za Mirijevo.I ovako onaj 313 se svi zale da ne moze da ispostuje red voznje,a ide na svakih 40 min.A i normalno kad Lasta drzi.Nzm jel bi mogao solo bus od Smederevca da skrene ka Mirijevu?
И ја имам неки осећај да ће померити 307 са Устаничке, нису је џабе дали СтрелиZa to što pitaš nisam upućen priznajem,možda ljudi koji tu gravitiraju znaju...stvarno bi bilo bolje da 63 ide od Šumica,ionako pretrpanu Ustaničku još zatrpavati linijama...jedino ako ne planiraju da neku sklone odatle...tipujem da bi to mogla da bude 307 zbog Strele,nešto mi smrdi da bi ona mogla da ode dalje od Ustaničke...
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
Mislim da neće...biće korisna...Зврјаће празна а уведена је само да би ГСП имао где да вози.
Pa ova linija i nije za Mirijevo, već za stanovnike poteza 300 i Višnjičke Banje.Mirijevu ne treba veza sa centrom,imaju 2 linije koje idu u sam centar...ne znam samo gde ide 74 ako ne ide u centar(Vukov Spomenik,BKA,Skupština,Kneza Miloša)....to što 25 P i 74 imaju takav takt,a do Vuka voze zajedno,pa još jedino da im se da ne znam 27P pa da i on ide do Trga preko Mirijevskog Bulevara...izvolte gospodo imate 25P, 63 i 74 i vozite se...pitajte putnike na 26L kako im je voziti se kao sardine poslagani u 2 mini busa u naselje Veljko koje je vec sad kao pola Mirijeva....brinemo o tom Mirijevu toliko i mazimo ga,a ljudi imaju linija toliko da vise ne znaju koju da koriste...samo Resnik može da im parira sa onim tamo linijama koje opsluzuju bukvalno svaku mesnu zajednicu u Resniku...
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
Pa i nije,nego pošto ide Mirijevskim Bulevarom,pa ispade Mirijevska...Pa ova linija i nije za Mirijevo, već za stanovnike poteza 300 i Višnjičke Banje.