Jok, ne moras magarcem, udjes lepo u 48 koja se produzi do Resnika... 48(Dunav Stanica-Resnik), sa Miljakovcem 2 i 3... Ne vidim problem nikakav...tragac":4ilm5nk8 je napisao(la):A mi sa miljakovca 2 i 3 da do grada idemo na magarcima?Henry_Chinasky":4ilm5nk8 je napisao(la):Ukidanje 47 i produzavanja linije 48 do resnika i kasnije zamene te autobuske linije sa trolejbuskom.
?direktor":3gch1xe5 je napisao(la):Mozda opet dobjemo 11 posto se skoro opet zatvara krak ka 3 ,12,13 zbog radova na duze vrijeme :kafa:
Sta ce da se promeni ? Neces moci da udjes u autobus ako nemas kartu ? Ukoliko nije to, onda ne znam kako ce nesto da se promeni, kada je zakon sporan, jer ne kaznjava one koji ne postuje zakone.vucko":3tkb07wl je napisao(la):+1
Znam bezbroj ljudi iz unutrasnjosti koji pricaju da nece da placaju kartu dok su krs autobusi,a ne razmisljaju kako je to jer dobar deo putnika uopste ne placa karte.
Sa tiketing sistemom od 1.1.2012. nadam se da ce se stvari promeniti.
Pa problem je sto su u ogromnom minusu.C.S.I je postovao to negde.Em trebaju da se rese prekobrojnih radnika em trebaju da podignu naplatu karata vise puta.jovanovm":1hkheci2 je napisao(la):@vucko
Zar nismo utvrdili da su autobusi krs jer se lose odrzavaju, a da GSP zaradjuje sasvim dovoljno novca od kupovine karata?
To bi bilo odlicno resenje kada bi spojili Miljakovac 3 sa Resnikom asfaltnim putem. Do tad bi se patili sa nevidjenim guzvama, a autobus bi trebao da ide na svakih 4-5 minuta (sadasnja 48 ide na svakih 20-25)Henry_Chinasky":3lx9bmil je napisao(la):Jok, ne moras magarcem, udjes lepo u 48 koja se produzi do Resnika... 48(Dunav Stanica-Resnik), sa Miljakovcem 2 i 3... Ne vidim problem nikakav...tragac":3lx9bmil je napisao(la):A mi sa miljakovca 2 i 3 da do grada idemo na magarcima?Henry_Chinasky":3lx9bmil je napisao(la):Ukidanje 47 i produzavanja linije 48 do resnika i kasnije zamene te autobuske linije sa trolejbuskom.
A to sto je nezaposlenost medju mladima najveca u Evropi i sto smo postali gradjani drugog reda znaci da treba da GLADUJEM da bih sa vozio jer ne mogu nigde da nadjem nikakav posao? Kad ga nadjem, placacu prevoz. I ja takodje kupujem karte kao MekbejnМихаило":3lx9bmil je napisao(la):Ја се не бих хвалио тиме. Јел тако и кад идеш у продавницу потрпаш шта ти треба у џеп, па платиш само ако наиђе полиција? Да није таквих сви бисмо имали много бољи превоз!