solecar":2r4g5mnb je napisao(la):Evo nekih informacija koje sam ja čuo , vezano za okretnice Pohorska i Bačka.
Što se tiče Pohorske , čuo sam da će se linija 16 sigurno produžiti do stare okretnice linije 65 (blok 37 , kod želežničke stanice Tošin bunar) i to od opštine trasom linije 65.
Пантограф":259rezf3 je napisao(la):solecar":259rezf3 je napisao(la):Evo nekih informacija koje sam ja čuo , vezano za okretnice Pohorska i Bačka.
Što se tiče Pohorske , čuo sam da će se linija 16 sigurno produžiti do stare okretnice linije 65 (blok 37 , kod želežničke stanice Tošin bunar) i to od opštine trasom linije 65.
Нема шансе, онда Павиљони остају без превоза.
Koliko bi se tek zalili da zive na Zelenom vencu Ja bi bio presrecan da pored ovih pet linija koji idu do mene uvedu i sestu liniju odnosno voleo bi da liniju 89 produze do 45 Bloka bio bi presrecan a oni se zale na na ono malo linija koji idu do njihNikola '93":1eifwct6 je napisao(la):Oni se konstantno zale na buku od autobusa.Imaju toliko autobusa i zale se.Bas me zanima kako bi reagovali sada kad ne bi imali nijedan
E a mozda vrate liniju 82 do Pohorske kao nekadaПантограф":2mnngdzq je napisao(la):solecar":2mnngdzq je napisao(la):Evo nekih informacija koje sam ja čuo , vezano za okretnice Pohorska i Bačka.
Ono je velika glupost sto su izmenili liniju 94 mogli bi onda da uvedu neku novu liniju koja bi prolazila pored Partizanovog stadionasolecar":16tog864 je napisao(la):Пантограф":16tog864 je napisao(la):solecar":16tog864 je napisao(la):Evo nekih informacija koje sam ja čuo , vezano za okretnice Pohorska i Bačka.
Pa šta. Ako ja mogu (moram) sa dva prevoza na novi Beograd , samo zato što je 94 promenila trasu , onda mogu i oni malo peške. :rant:
Imam voz ali mislim da ni jedna linija nije beskorisna zato su mi cudni ti ljudi iz Pohorske koji im smetaju autobusi a ti isti ljudi i koriste te iste linije koje idu do Pohorske meni recimo ne smeta ni jedna linija koja ide do mene al dobro razliciti smo ljudiNikola '93":13ankzly je napisao(la):A cek brate,zar ti nemas voz do nbgd-a i zemuna?
solecar":z72jimys je napisao(la):Evo nekih informacija koje sam ja čuo , vezano za okretnice Pohorska i Bačka.
Što se tiče Pohorske , čuo sam da će se linija 16 sigurno produžiti do stare okretnice linije 65 (blok 37 , kod želežničke stanice Tošin bunar) i to od opštine trasom linije 65. Za 612 ne znam ništa , dok sam čuo da će se najverovatnije i jedna od linija (81 ili 81L) produžiti od starog Merkatora do opštine Bulevarom Mihajla Pupina i dalje kao linija 16.
Вучко, до тада ће и Дунавом и Савом да протеку милиони и милијарде кубика воде :lol:vucko":1pujsmyl je napisao(la):A kad dodje metro i ukine vam sve autobuske linije dalje od okretnica metroa u Munzeu-NBG.Ala ce da leti perje tada,hehe
dare":2ft181vc je napisao(la):Imam voz ali mislim da ni jedna linija nije beskorisna zato su mi cudni ti ljudi iz Pohorske koji im smetaju autobusi a ti isti ljudi i koriste te iste linije koje idu do Pohorske meni recimo ne smeta ni jedna linija koja ide do mene al dobro razliciti smo ljudi
Ne vidim nikakav problem da neko menja dva prevoza do Zelenog venca. Pa neće mu pasti glava sa ramena....solecar":2b4dcguu je napisao(la):Dok ne ostaneš bez neke linije , nisi ni svestan koliko ti je ona bila značajna. Tako će se osećati većina ljudi kada im ukinu linije iz Pohorske , pa kad bude ili morao sa dva prevoza do Zelenog venca ili da ide peške do opštine , pa da tamo hvata prevoz do Zelenog venca.