EUKALIPTUS
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 10.08.2011.
- Pohvaljen
- 459
A zašto obaveštenja na stajalištima i redove vožnje i dalje potpisuje GSP BEOGRAD, kada su sada linije u nadležnosti direkcije?
Uh... Ovo je vec nerealno jer ona putanja koju si oznacio zelenom bojom nije asfaltirana, bar ona "rupa" izmedju Lestana i Kaludjerice. Ne znam zbog cega je postavljeno kao da postoji put, ali to nije ni asfaltirano... Plus ima veliki nagib u jednom delu...Somi303":yj0fv4rv je napisao(la):А овако нешто?
Очајно сам урадио, али разумећете ме. Окретнице су у центрима оба насеља, јер уз 309 на 5 минута не треба да иде даље. Може евентуално да се појача 306..
onda sajam ostaje bez direktne povezanosti sa sava centrom i zemunom?11030":3jfqeyya je napisao(la):Zna li se kada ce liniju 88 da puste preko mosta na adi? Ili neku drugu iz pravca banovog brda?
Пантограф":yes825j1 je napisao(la):Да, то је мост који "не води никуда", али директно повезује Чукарицу, Чукаричку падину, Баново брдо, Филмски град, Скојевско насеље, Церак, Жарково, Јулино, Лабудово и Петлово брдо, Видиковац, Железник, Сремчицу, Макиш, Беле воде, Раковицу, насеље Кошутњак, Канарево брдо, Миљаковац 1, 2 и 3, као и Обреновац, Лазаревац и Барајево, са Земуном, Новим Београдом, Сурчином и од 2014. године Борчом. Цирка 800.000 Београђана директно упућено на мост; стварно "не води никуда" и нема потребе да јавни превоз иде преко њега...
boca-ica":11p38c7g je napisao(la):88 pustiti preko mosta na Adi,
sa izmeštenom okretnicom
umesto Zemunskog keja smesti je kod saobracajne škole u Zemunu gde okrece i 17