[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=894202#p894202:1qu7dipm je napisao(la):Earthmoving » Thu Oct 28, 2021 7:59 pm[/url]":1qu7dipm]Po meni je najbolje uzeti plac 1-2 hektara, i bar pola hektara ostaviti za šumu za ogrev, eventualno hrast, orah, voćke, 30tak ari za kuću, okućnicu, sportsko igralište, i ostalo za povrće, u mom novom kraju Valjevske Kamenice i maline. Bitno je imati vodu, i sunca za solarne panele sutra. Meni je najbolji kraj početak Dinarida, a to je okolina Valjeva, ima većih placeva, cene su još ok (uzeo sam 3,5 ha za 11.000, a skoro prodali na Divčibarama 40 ari za 160.000), biće dobra povezanost autoputevima, ima i dosta potencijala turizma (Divčibare, Rajac, Povlen, Medvednik...). Takođe kraj duž Moravskog koridora, uključujući Vrnjačku banju je dobar i živ, u dolini je plodna zemlja, a okolo ima lepe planine, pa nema ni velikih vrućina leti, sparina, voda kvalitetna itd.
Podeli sa nama neke oglase za takve placeve. Mislim da je za ljude sa porodicom bitno i da u mestu postoji makar osnova škola, što je nedostatak većine sela.