Šta je novo?

Forumski kviz

imao je astmu i alergije, koje je lečio sa nama dobro poznatim doktorom nestorovićem. nisam siguran da li ju je izlečio, ali znam da je lečio, jer sam išao kod istog.

Moj čovek, iste smo i visine, a i težine skoro, a i iste probleme mučimo (mada više nisam toliko burno alergičan na sve to)

Šta sam radio?

IMG_0957.jpg
IMG_0958.jpg

И ја сам се тако боцкао и асматичар сам и некад сам био сличне тежине (или ти масе да се физички правилно изразим), сада имам 30+ кг више али могу ти рећи да су ми се и неке алергија мало повукле.

pridružujem se društvu astmatičara. Meni zapravo ovaj test bockanja i nije pokažao nešto posebno, klasika, ambrozija i prašina, ali valjda pluća drugačije reaguju pa se povremeno zaštitim kortikosteroidima.

Водио сам децу, а за који дан ми иде и жена на те пробе, али нисам чуо за прик (барем не у том контексту :)).

Избацити 2 уљеза из доле наведене групе језика, и образложити:

Албански,
Велшки,
Јерменски,
Грузински,
Литвански,
Фински.

Greska, nije ni Finski (ugrofinska grupa). Albanski nema drugi jezik u svojoj grupi, za Armenski nisam siguran da li ima neki srodan jezik.

Избацити 2 уљеза из доле наведене групе језика, и образложити:

Албански,
Велшки,
Јерменски,
Грузински,
Литвански,
Фински.

грузински и фински. фрузински спада у групу картвелских језика, а фински у групу уралских језика. ни један ни други немају додриних тачака са индоевропским језицима

promenjeno ime iz kraljevine shs u kraljevina jugoslavija?

koji je bio glavni grad zetske banovine?

Vrh