Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
imao je astmu i alergije, koje je lečio sa nama dobro poznatim doktorom nestorovićem. nisam siguran da li ju je izlečio, ali znam da je lečio, jer sam išao kod istog.
И ја сам се тако боцкао и асматичар сам и некад сам био сличне тежине (или ти масе да се физички правилно изразим), сада имам 30+ кг више али могу ти рећи да су ми се и неке алергија мало повукле.
pridružujem se društvu astmatičara. Meni zapravo ovaj test bockanja i nije pokažao nešto posebno, klasika, ambrozija i prašina, ali valjda pluća drugačije reaguju pa se povremeno zaštitim kortikosteroidima.
грузински и фински. фрузински спада у групу картвелских језика, а фински у групу уралских језика. ни један ни други немају додриних тачака са индоевропским језицима
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.