Šta je novo?

Forumski kviz

Ево једног примера. Реч: шоферета. Покушајте са друштвом да смислите што занимљивији опис. Сигуран сам да ће бити врло креативних, али и мало сирових одговора.

Puno alkohola, puno smeha, napadi smeha 😄 prosto poželi čovek da je bio deo vaših okupljanja 😀 hehehe

Šofereta... To je lako brate, to je kapa profesionalnih vozača, tj. šofera. 🙂 ulazi u upotrebu početkom 20tih godina prošlog veka.

Ja sam sa Voxom prošle zime igrao jednu igru reči koja uključuje sve vas. 🙂 al ne bih otkrivao pravila, baš jer bih je ponovo igrao sa nekim barem tamo oko praznika malo...

Ja sam hteo u pare, Vox nije hteo.. 😋 To je bilo mnogo, mnooogo smešno... Pogotovo jer vi ne znate da je mi igramo... Pa se neko čak od vas i iznervira 😄 a ja imam zadatak, prosto moram da ga ispunim... 🙂

Hehe.. zanimljivo.. nigde veze sa nogama.. mada moj francuski nije najbolji..

Šomaž je grejanje. Znao sam nekog Valjevca što je radio u Parizu šomaž, kupio kuću u banlieu. I sazidao u Valjevu. Al je bio očajan šofer; žena samo viče: 'Desno, Milijaneee, ma levo, Milijaneee...' A on samo: 'Ćut'-de tamo!'

Poslednja izmena:
Prepuštam postavljanje pitanja, nešto nemam inspiraciju..

Jedan pesacki prelaz se nezvanicno zove po zasad zivom politicaru, nalazi se u centru Beograda. Ko je taj i gde se nalazi?

Taj prelaz je odlična slika našeg društva.

Koliko se sećam, novinari su snimili Čedu kako prelazi ulicu van pešačkog prelaza kod bivše skupštine i brzo posle toga su napravili taj pešački da jadni političari ne bi mnogo pešačili.

Koliko se sećam, postojala je i ideja da se napravi podzemni prolaz do Skupštine da se političari ne bi mešali sa plebsom, tj. sa narodom.

Cestitam Bekisa, prepustam ti pitanje :) s Cedom sam svojevremeno trenirao na 25.maju, kakav je to lik bio. Normalniji mnogo nego sad, sad je bas prso.

Nadam se da nije. Od starih znam za Nadju Komaneci, od mladjih za Katalinu Ponor i Sandru Raluku Izbasu.
Beki se trudi sto teze pitanje da postavi :)
Mogla je biti i sestra od tetke Marinike Cobanu ;)

Dolazi iz zemlje koja je najveci proizvodjac proizvoda koji koristi osoba iz prethodnog pitanja. Jedna igrica je pretpostavljam imala problem sa licencama pa ga je registrovala pod tim imenom, iako mu to nije pravo ime.

Gta igrica? Ceda voli da se gudrira, dakle Kolumbija odakle jr najcistija koka? Mada je ima i u Boliviji i Paragvaju i jos nekim okolnim zemljama.

Jeste Kolumbija. Nije GTA. Evo sad sam uvalio dva gola sa njim.

Capture.PNG

Capture1.PNG

Teze pitanje nisi mogao da postavis :) pes mi ne odgovara, igrao sam fifu na sony trojci pre 3 god :) nema se vremena za igrice

Petrograd je imao ubedljivo najveću mrežu ali su dosta toga pozatvarali nakon raspada SSSR-a. Mislim da i dalje imaju najviše putnika i tramvaja, a po dožuni mreže ih je prestigao Melburn.

Evo za promenu malo drugačiji tip pitanja.

Dva voza se kreću u susret jedan drugom jedakom brzinom, a razdaljina između njih je 150km. Između ta dva voza leti golub pismonoša duplo većom brzinom. Golub čim stigne do jednog voza vraća se ka drugom vozu sve dok se ne susretnu. Kolku će razdaljinu preleteti golub?

Vrh