Šta je novo?

Forumski kviz

Koji je to naziv na slovo b? Da li se rimuje sa “Izlazim iz Dačije”?

Једна физичка карактеристика кошаркаша Ламело Бола је тренутно најпопуларнија ствар на Свету алфа генерацији.

О чему се ради?

6 стопа, 7 инча (six seven). Најглупљи брејнрот икад.

А такође и коврџе на глави, мада тога има и у мојој, Згенерацији

Сви клинци као зомбији иду и чантрају - сикс севн, сикс севн. Лудило мозга. Ипак ми је "тралалеро тралала, капућино асасино... тум тум тум тум тум тум сахур" грђи брејнрот од овог. Не верујем да ће бити надмашен.

Генерацијски јаз чини да је ово питање било најлакше у. историји квиза за алфере и њихове познаваоце, а најтеже могуће за све друге. :)

Ма тралалеро тралала бар је нешто "музичко" па је заразно нешто као "зек зек дадумле" пре 15ак година, док сиксСевен буквл ништа не значи.
А и себе некад ухватим (нпр сад) да кажем капућина асасина, бомбардиро телавиво мимимимииииии и слично па морам да га оправдам.

Кад смо већ код речи које ништа не значи. Постоји јако популарна* италијанска песма на "енглеском" тј. на језику који звучи као енглески, имена је чудног, па нећу за њега питати, како се зове певач те песме ?

*-мсм да је била најслушанија песма око 1972 или тако неке године

Baš mi poslednjih nedelja na instagramu izlazi taj Italijan što je izmislio pesmu na engleskom i pošto imam princip da se odupirem onim stvarima kojima me bombarduju niti sam odslušao pesmu, niti sam zapamtio izvođača.

Адријано Челентано.
Човек пева песму која звучи као да је на енглеском док је у ствари реч о гомили непостојећих речи.
Рилсови казују да је песму снимио из револта што су својевремено млади Италијани из, како је сматрао, помодарства, откидали на британску и америчку поп културу.
Снимљена је као својеврсна пародија која је неочекивано постала хит.
Део људи није схватао да је у ствари реч о пародији и гомили измишљених речи и тако је Адријано доказао своју теорију.

Jeсте та песма. Ја сам морао да је изгуглам пре постављања питања, сетио се био због тралалеро тралала.
Обришите апликације и користите на претраживачу све што вам треба, уз плагинове који сакрију све што не жеилите, то је најбољи савет за коришћење друштвених мрежа.

Средином осамдестих година једна поп песма на енглеском језику је због свог текста многим људима постала загонетка.
Хардкор фанови су годинама покушавала да пронађу "дубље значење" и одгонетну шта је песник хтео да каже, развијали најразличитије теорије све док у једном интервјуу аутор није ставио тачку и рекао да песма нема никакво значење и поруку већ да је једноставно на мелодију коју је имао писао прво што му је пало на памет и што се римовало.
О којој песми је реч?

Poslednja izmena:
Обришите апликације и користите на претраживачу све што вам треба, уз плагинове који сакрију све што не жеилите, то је најбољи савет за коришћење друштвених мрежа.
"Brave" pretraživač i ReVanced Youtube uz torrent najznačajniji uzmi čovečanstva posle točka što se mene tiče.

Poslednja izmena:
Песма о којој је реч је нови живот у новом руху поново проживела крајем деведесетих.
Песму је овог пута пратио анимирани спот инспирисан цртаним филмом Ла Линеа.

Vrh