Šta je novo?

Forumski kviz

PN.png

Buduća Palata nauke

Немам појма шта је унутра, осећам да је жестока парада шунда и кича, сигурно није ово са Воксове слике, једино ме купола асоцирала.
Mene kupola podsecala na RAH ali odozgo. U prvi mah pomislih da nije Umetnicki Paviljon Cvijeta Zuzoric.. no ta zgrada je cetvrtastog oblika. Dobro nam ga je zavukao s pitanjem :)

Ko svira taj model, trebao je da dodje na Bir fest, ali je otkazano zbog nevremena, rekli su da ce zakazati drugi datum, ali do dana danasnjeg jos nije odrzao koncert u Beogradu?

Morcheeba je čini mi se svirala na nekom festivalu na VRO...da li je to bio prvi bir fest, ne sećam se.

A proverio sam Morcheeba svira Jazzmaster a ne Jaguar, iako su slične. :D

24h nema nikog Bekisa? :) ovo nije takmicenje gde je cilj postaviti sto teze pitanje na koje niko ne zna odg

Zar nije usvojen predlog ako niko ne odgovori u roku od 24h, prelazimo na drugo lpitanje? Kad je jako tesko, ljudi nece da se blamiraju, nismo svi Eksl Rouz :)

Pitanje nije teško. Svirao je gitaru i komponovao pesme zajedno sa pevačem koji ima mural u Beogradu

DfP7Q_KX0AUURFv

^^Nije 🙂

Pravilo je da taj neko olakša. A ako nekog nema da postavi pitanje okvirno jedan dan onda može da postavi ko se pojavi...

You have killed me... you have killed me...

*edit. verovatno sam pomešao nešto ovim stihom al nebitno i onako nisam dao odgovor 🙂 vodilo me je ka morrissey

Gitarista Smitsa se zove Džoni Mar valjda, nemam pojam da li ima solo karijeru i da je trebao da bude na bir festu…

Vrh