Šta je novo?

Forumski kviz

Пре него што је одузео себи живот на степеништу савезне скупштине, Влајко Стојиљковић је саопштио једном посланику своју последњу жељу. Шта је то било?

Auh... moracu da lupim. "Cuvajte mi Jugoslaviju?". Posle samoubistva pevali smo mu na Severu: "Bravo, Vlajko" :)

Znam da je u oproštajnom pismu navodio ko su gejevi u tadašnjoj dos vladi. Da nije ostavio poslaniku pismo da ga objavi?

Šešelj?

Znam da su socijalisti više verovali njemu dok im je Sloba bio u dijaspori.

Није уопште тешко питање, чуди ме да нико не зна.

Gljivica Dlacic
Govnica Gajevic
Zoran Sami
Ivan Markovic
Buba Morina
Mihalj Kertes
Franko Simatovic
Jovica Stanisic
Vladan Batic
Petar Jojic
Jorga Tabakovic

Ako nije niko daj neki hint :)

Sećam se posle toga SRS optuživanja Đinđića i DOS kako su odgovorni za njegovu smrt i "kako su ga oni ubili". Sad sam se samo (opet) iznervirao, upravljaju državom oni toliko beskrupulozni da puste čoveka da se pred njima upuca u glavu da bi to ubrzo iskoristili za političke govore i mitinge.

Nisam osoba koja se raduje tudjoj smrti, ali covek je bio hodajuce zlo. Ogromno olaksanje su mnogi osetili. Mozda je i neko nazdravio u Krunskoj.. tako je to u politici.

Bio sam jako"mlad" kada se desio taj incident, skroz sam zaboravio na Vlajka. Sad sam ga povezao sa Serijom Klan....
Inače posle mu se ubio i sin. Tako da je moguće da su već imali neki suicidni gen, da je ovo samo povod.

Evo da ja pitam, po cemu je najpoznatiji kum decka njegove unuke?

po tome da ga jedini razume dok priča?

pokušavam da se setim ko mu je kum, slušao sam ga (dečka) kod galeba, i nešto mi u malom mozgu da neko vino možda prave? Ili sam skroz pomešao priče.
(inače se šalim za govor, meni nije nerazumljiv, valjda ko god ima iskustva sa nekim istočno i zapadno hercegovačkim izgovorom to doživljava prirodnije)

Mislim da si pomesao verovatno sa tim da se kod Galeba ubio od vina, a ne da pravi vino 😂 Na kuma od zagonetne licnosti mislim.

a, dakle i kum je bio kod galeba?
EDIT: da, sad sam shvatio, nisi tako napisao. Slušam samo audio, ne gledam pa ne zapamtim šta su pili.

Знам ко су унука и дечко, али за кума не знам.

probaću jedan long shot (po hercegovačkoj vezi, iz istog su kraja)... možda je poznat po rimac automobilima?

Tj. osnovnu je zavrsio u G.Milanovcu, ne znam da li je odatle, pise da je rodjen u Beogradu, meni ostao Milanovac u secanju

Rođen 1978. u Beogradu.

Osnovnu školu završio je u Gornjem Milanovcu, srednju školu u Čarlstonu, Južnoj Karolini, a Stomatološki fakultet u Beogradu, 2006. godine. Na istom fakultetu stekao je master diplomu iz oralne implantologije 2009, a kao stipendista švajcarskog ITI Instituta, nastavio je specijalizaciju iz iste oblasti na Univerzitetskoj klinici u Bonu. Nakon toga, završio je studije književnosti na smeru Literatura i komunikacije, Fakulteta za medije i komunikacije na Univerzitetu Singidunum u Beogradu 2014. godine, a zatim i master studije iz dramaturgije i filma na Akademiji scenskih umjetnosti, Sarajevo, 2015. godine.

Fina biografija za nekog ko je najpoznatiji po jednoj gluposti 😂

😂
morao sam da izguglam, odjavljujem se.

ne bih nikad pogodio ko je, ali sam pomislio, mora da je po tome poznat, i bio sam u pravu :)

Bas sam dosao da kazem da je Miketic odgovor i da je ovo svejedno pitanje za rekreaciju jer je tvoj red da postavljas kao neko ko je dao tacan odgovor na prethodno pitanje.

Sto bi rekao Relja, 17:15 - afk.

Nema veze, odlično nadovezivanje :)

Evo jedno brzo:

Kako može svetlosni snop da izađe iz optičkog vlakna a da se ne vlakno ne preseče?

zbog istog mehanizma (posanog čijim zakonom?) optičko vlakno verovatno i ima konstantne gubitke...

Vrh