Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Пре него што је одузео себи живот на степеништу савезне скупштине, Влајко Стојиљковић је саопштио једном посланику своју последњу жељу. Шта је то било?
Пре него што је одузео себи живот на степеништу савезне скупштине, Влајко Стојиљковић је саопштио једном посланику своју последњу жељу. Шта је то било?
Sećam se posle toga SRS optuživanja Đinđića i DOS kako su odgovorni za njegovu smrt i "kako su ga oni ubili". Sad sam se samo (opet) iznervirao, upravljaju državom oni toliko beskrupulozni da puste čoveka da se pred njima upuca u glavu da bi to ubrzo iskoristili za političke govore i mitinge.
Nekadašnji srpski ministar policije i savezni poslanik SPS Vlajko Stojiljković, koga je Haški tribunal teretio zbog ratnih zločina na Kosovu, pre 20 godina (11. aprila, oko 19 sati) pucao je sebi u glavu ispred glavnog ulaza u zgradu Savezne skupštine.
Nisam osoba koja se raduje tudjoj smrti, ali covek je bio hodajuce zlo. Ogromno olaksanje su mnogi osetili. Mozda je i neko nazdravio u Krunskoj.. tako je to u politici.
Bio sam jako"mlad" kada se desio taj incident, skroz sam zaboravio na Vlajka. Sad sam ga povezao sa Serijom Klan....
Inače posle mu se ubio i sin. Tako da je moguće da su već imali neki suicidni gen, da je ovo samo povod.
pokušavam da se setim ko mu je kum, slušao sam ga (dečka) kod galeba, i nešto mi u malom mozgu da neko vino možda prave? Ili sam skroz pomešao priče.
(inače se šalim za govor, meni nije nerazumljiv, valjda ko god ima iskustva sa nekim istočno i zapadno hercegovačkim izgovorom to doživljava prirodnije)
Tj. osnovnu je zavrsio u G.Milanovcu, ne znam da li je odatle, pise da je rodjen u Beogradu, meni ostao Milanovac u secanju
Rođen 1978. u Beogradu.
Osnovnu školu završio je u Gornjem Milanovcu, srednju školu u Čarlstonu, Južnoj Karolini, a Stomatološki fakultet u Beogradu, 2006. godine. Na istom fakultetu stekao je master diplomu iz oralne implantologije 2009, a kao stipendista švajcarskog ITI Instituta, nastavio je specijalizaciju iz iste oblasti na Univerzitetskoj klinici u Bonu. Nakon toga, završio je studije književnosti na smeru Literatura i komunikacije, Fakulteta za medije i komunikacije na Univerzitetu Singidunum u Beogradu 2014. godine, a zatim i master studije iz dramaturgije i filma na Akademiji scenskih umjetnosti, Sarajevo, 2015. godine.
Fina biografija za nekog ko je najpoznatiji po jednoj gluposti
Bas sam dosao da kazem da je Miketic odgovor i da je ovo svejedno pitanje za rekreaciju jer je tvoj red da postavljas kao neko ko je dao tacan odgovor na prethodno pitanje.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.