Nisam mislio apsolutno na svakog, naravno da ima ljudi kojima će biti neophodno. Ljudi koji rade od kuće ili npr ljudi poput tebe koji imaju servere ili svoje sajtove.
Samo se nadam da neće kupovati onaj ko ne mora, jer mislim da nas već i ovako čeka zima sa rekordnim zagađenjem (ne samo zbog struje nego i zbog toga što će da se loži šta se stigne). I ako na sve to budemo dodavali i po hiljade agregata po gradovima, biće veselo. Ima da se podavimo u smogu i čađi. Taman sad kad sam počeo da se radujem što su prošle vrućinčine i suše, setim se da čim temperature odu ispod 10 stepeni, kreću razni Černobilji da rade, što po toplanama i elektranama, što po kućama i Smederevcima. A Srbenda loži šta god stigne, samo još kanalizaciju što ne usmeri u Smederevca...
Ja se nadam zimi koja će temperaturno biti blaga ali će imati puno kiša i suznežica. To bi, ovako laički rečeno, možda bilo idealno. Jer onda će se usled kiše još napuniti hidro akumulacije, snežni nanosi se u većem delu zemlje neće previše taložiti odnosno neće ugrožavati puteve i ljude i praviti štetu. I ako ne bude previše temperaturno oštra, manje će se trošiti na grejanje (nego kad je -15). Nadam se da će i ovaj kišni period što imamo sada, i onaj uragan što stiže sa Atlantika, da pomognu da se obnove akumulacije. Što i ima logike, jer sva ona voda koja je isparavala tokom leta, negde mora da ode, a otišla je u oblake i tamo se očigledno nakupila. Sad samo da se ponovo sve rasporedi gde mu je mesto. Nadam se da ćemo imati sreće sa zimom, i mi i ostatak kontinenta. Makar neka srećna okolnost da se desi u ove zadnje tri godine.