Bulbulderac17
Advanced
Ne znam čemu iznenađenje kada je i render bio takav.
Ево ти мој одговор, по истом питању на истој подтеми, од 09. маја 2022.годинеPozdrav!
Da li je neko dobio info kada krece prosirenje ulice Tadije Sondermajera?
Hvala Gago, jedno pitanje, ma li plan ulice kako ce da izgleda i hoce li biti prosirenje same ulice? posto ovako iskreno deluje usko ako ce krenuti da podnosi vecu kolicinu saobracaja?Ево ти мој одговор, по истом питању на истој подтеми, од 09. маја 2022.године
https://forum.beobuild.rs/threads/elixir-garden-stambeno-poslovni-kompleks-50-000-m².4764/page-12#post-953819
Уједно се извињавам, није у питању 50 метара, него 135 метара
Hvala, ima drasticno da se promeni prometnost tog dela onda, showБиће исте ширине, 7 метара, као и остали део улице. Ширинаутог новог дела улице, можеш да погледаш на самом терену, тамо иза контојнера, ако тамо још стоје.
Slazem se, mada videcemo koliko ce ljudi ovo zapravo i da koriste, za sada ovaj prolazk kod kafane gotovo da se i ne koristiЛично сам против још једног изласка ове улице у Тошин бунар. Да, биће ту загушење саобраћаја, али .....
Сасвим је довољан онај излаз Тадије Сондермајера код оне кафане.
Koristi se ali iskljucivo kao ulaz u blok 65 od strane Tosinog Bunara, na tu stranu retko ko izlazi. Apsolutno se slazem da je produzetak ulice pored Elixir-a nepotreban.Slazem se, mada videcemo koliko ce ljudi ovo zapravo i da koriste, za sada ovaj prolazk kod kafane gotovo da se i ne koristi
Proizvodjac klima uredjaja je Fujitsu, a konkretan model zavisi od velicine stana itd.. a za tehnicki prijem su rekli tokom novembra meni.Obisao juce gradiliste. Rade izolaciju dvorisnog dela. Na B lameli keramika u hodnicima. Instalacija parketa na 7-om spratu.
Po njima, objekat ce biti gotov u roku - 31.12.
Sto se probijanja ulice tice, nemaju info kada ce otpoceti radovi. Ako sam dobro razumeo, tehnicki prijem nece biti moguc dok se to ne desi. Tu su im prikljucci.
Nisam uspeo da vidim koji je proizvodjac klima uredjaja?
Pogledajte prilog 146493