Juče sam čuo na tv da je prokopano oko 3200m u obe cevi zajedno, a ne toliko u svakoj cevi.
Početkom marta (3. mart objavljen video) je Vlad snimao u cevima i merio, gde tvrdi da je iskopano 1.100+1.200+1.300+1.400m znači 5.000 od 7.000mJuče sam čuo na tv da je prokopano oko 3200m u obe cevi zajedno, a ne toliko u svakoj cevi.
Kud ćeš lepšu diskusiju od nagađanja! Uz kafu (ili nešto jače) bolje teme nema, još ako nisi radnik tamo utoliko boljeKoja je svrha stalnog nagađanja koliko je probijeno u dužini ili koliko brzo kopaju sad, pre 6 meseci ili pre 2 god?
Nemam ništa protiv da pišete šta god, samo ne razumem funkciju kada je najobičnije nagađanje..ako niste radnik u tunelu koji ima preciznu informaciju, onda je sve drugo prosto nagađanje..
taj njegov snimak i vest od pre neki dan se ne poklapaju - otuda se i povela priča ko je u pravucovjek vam je napisao gore da pogledate snimak od vlad089 od prije mjesec dana
Tunel kroz Frušku Goru - Iriška strana tunela - od ulaza do radova kroz obe cevi
Lepo ovo napreduje u Loznici. Šta će se desiti sa ovim bočnim putevima/ulicama što se "ulivaju" u zaobilazni put u Loznici, na potezu od Šepka do budućeg kružnog toka u L. Šoru?
Ništa, što bi narod rekao "što je babi (meni) milo, to joj se i snilo".Шта би са пробојем Фрушкогорског тунела Зигома?