Лепо напредују. Контам да ће асфалтирање на деоницама где се већ виде обриси 2+2 кренути за месец-два.
Od centra Petlovače postoji od pre 3 godine asfaltiran put do Lipolista, oko 5 km, malo je uzan.Zna li neko postoji li kakva poprečna veza Petlovače i Lipolista, kakva je i kakva joj je perspektiva?
Hteo bih novim putem u Lipolist preko budućeg isključenja kod zminjačke crkve, ali da ne moram da se vraćam na stari put do raskrsnice u Duvaništu.
Hajde onda da sačekamo još malo, mada mi ova poruka zvuči kao da jesu…Тунел је 3500м ! Да ли постоји потврда да су обе цеви пробијене?
Hajde onda da sačekamo još malo, mada mi ova poruka zvuči kao da jesu…
Na prvi pogled deluje da je moj video a bogami i na drugi haha
Probijene cevi, živeli!
Malo cudna objava, prvo, zvonilo bi na sva zvona da su probili tunel, a bila bi i fotografija svecanog probijanja itd. Moguce da su presli iskopanih 3000 metara, pa je bicuri koja radi mreze pogresno prevela na engleski ili pogresno shvatila. "Milestone" obicno znaci kad je u pitanju neko postignuce koje je jubilarno ili okrugao broj. U svakom slucaju dobar napredak.
Vraćena je objava uz tagObrisali su objavu sa instagrama.
po ovoj računici pre će biti da su stigli do po 3.000m, mada mi i to optimističnoZanimljivo da Vlad tvrdi da je iskopano 1.100+1.200+1.300+1.400m znači 5.000 od 7.000m. To znači za 4 meseca najkasnije ima da ga probiju?