Шта би са пробојем Фрушкогорског тунела Зигома?
Ništa, što bi narod rekao "što je babi (meni) milo, to joj se i snilo".
Skoro su objavili na vojvođanskom Dnevniku da su ukupno probili oko 3300m u obe cevi, tako da zapravo nisu ni na pola. Gledao sam snimke što je pravio vlad, i ako se dobro pogleda u cevi tunela, vidi se da na zidovima tunela imaju neki podaci (piše nešto LK 22+530). Gledao sam i dno tunela i piše i tu nešto, ali pošto se dobro ne vidi, ne bih treći put da se ispaljujem na ovom forumu i da pravim euforiju oko (ruku na srce, nenamerno pogrešno) prenetih vesti.
Vlad je sa druge strane tvrdio da je prokopano oko 5000m, pa sam se vodeći tim podatkom na onakav način preneo vest koja je bila objavljena na instagram profilu CRBC (koja je glasila "successful breakthrough of a 3000-meter-long tunnel"). Naravno ipak su presudile moje emocije prema NS jer često idem relacijom LO-NS pa želim da se što pre završi tunel, te sam napravio čitavu zbrku sa tim pa se ovim putem izvinjavam, neće se ponoviti
U ovom momentu jedino što se može zaključiti je da tunel nije probijen, a ja bih se lično držao podatka sa Dnevnika koji kaže da je prokopano 3285m. Naravno, to što je Vlad ušao u cevi tunela i snimio to za sve nas - na tome mu svaka čast i kapa do poda, podržavam to maksimalno i samo neka nastavi! Kao i ostala ekipa