Sto se tice parkinga u naselju ne mislim da ce biti veliki problem kad se sve zavrsi, ali da sada jeste problem to verujem, jer je to problem u svim blokovima, pa i u ovom bloku.
Aladine, to sto si ti video je situacija u ranijim casovima, kada su ljudi na poslu, ali posle pet nije bas sjajno, mislim na vreme kada se ljudi vracaju sa posla. Tada se stvara problem.
U ovom bloku istina nema garaza, ali isto tako mislim da nije fer da se nude bilo kome osim stanarima zgrade. Naravno, ako ne bude zainteresovanih stanara onda tu nemam sta da mislim. Njihovo je pravo da u tom slucaju rade sta hoce. Garaza je nesto sto spada u lux i ocigledno da je kupcima stanova na sve troskove koje imaju, a to su ucesce za kredit i placanje rate, opremanje stana i za mnoge placanje rente za stan u kojem ce biti do useljenja, garaza jedan veliki trosak. Iz tog razloga smatram da nije lepo da se to koristi, jer pre svega trebalo bi da sacekaju samo useljenje pa tek onda da vide pravu situaciju, a ne sada da prodaju garazno mesto drugima. Nadam se da nece ispasti skotovi i da ce na takvu odluku sacekati. Bez ljutnje, ali to je fer. I naravno, trebalo je da vezu garazu za kredit, a ne da dizem sto kredita. Mislim da je garazno mesto u zgradi jako korisna stvar, posebno zbog toga sto lift vodi do nje i da ne nabrajam ostale prednosti i blagodeti. Ja se radujem sto to postoji u ovom naselju, ali ne razumem bas najbolje situaciju sa ostavama? Nama su rekli da svi u naselju imaju pravo na ostave u atomskim sklonistima. Ne samo zgrade 2, 3 i 6. Ima li jos neko ovu informaciju?