maximus.genius
Beginner
да ли је неко купио једнособан стан од 33,66 кв. м? Данас сам био на градилишту и шеф градилишта ми је рекао да су то станови од 32,5 кв. м. Да ли неко зна нешто о овоме јер сам потписао уговор за стан од 33,66 кв. м?
gaga84":27zfut4q je napisao(la):Pise u ugovoru u clanu 9
Ja sam se baš nadala zidanoj, ali kod nas neće biti taj slučaj... Mada, ako to bude najveće razočaranje, nću se uopšte buniti.ssandra":3hvfr095 je napisao(la):A kakvu ste terasu zeleli, zidanu ili ne?
A mi smo bas izabrali stan na 5-om spratu, jer na tom spratu nije zidana terasa.Andja":1hreqhcn je napisao(la):Ja sam se baš nadala zidanoj, ali kod nas neće biti taj slučaj... Mada, ako to bude najveće razočaranje, nću se uopšte buniti.ssandra":1hreqhcn je napisao(la):A kakvu ste terasu zeleli, zidanu ili ne?
micir27":1dvv5pz3 je napisao(la):@emakso
Super su slike, ovo sad vec dobija drugu dimenziju Jedva cekam da udejm u moj stan kad bude u ovoj fazi i islikam ga, pa da se i ja malo hvalim kao ti Odmicu radovi bogami... Dvojka definitivno grabi.
Inace, Maxi ce definitivno biti u objektu 1, pokazao mi sef kad sam bila. Rece da su vec kupili 5 lokala dole, cini mi se da je taj broj, tako da ne brinemo...
@ausswis
Nadstresnice od leksana.
Ja isto nisam imao srece. Mada, kako nema spajza i podruma verujem da ce vecina zastakliti terase.Andja":1hsm65rb je napisao(la):Hvala, ssandra! Nama se nije posrećilo sa terasom, ali ništa strašno, možda će to nekad moći da se izmeni.
vladanko":jjlqzfxf je napisao(la):barem sto se tice objekta br 2 stanari ce moci da zakljuce ugovore sa JP Sklonista o koriscenju isparcelisanih delova sklonista..znaci nece moci da budu vlasnici vec samo da ih koriste sto znaci da cemo nekakav podrumski prostor imati na raspolaganju bez prava vlasnistva...za ostale zgrade ne znam...