nikola011":3kyb7ota je napisao(la):cecili":3kyb7ota je napisao(la):U zgradama u 70. i 45. bloku se cuju malo glasniji razgovori od komsija koji su ispod, a skoro, pa obicni razgovori od komsija koji su pored. Pogotovo, ako imaju psa, koji laje po ceo dan. Ako neko ima bebu, cuje se njen plac.
A sad su sve nove zgrade jos zvucnije i zamisli da zivis u stanu koji se duznim zidovima granici sa 4 stana sa strane plus gore-dole, ja mislim da je to malo prevelika mana. Ti?
Ja, uopste, ne razmisljam o tom stanu, jer mi je mali. S' druge strane, moze se desiti da u nekoj staroj zgradi ispod tebe bude neka baba, kojoj ce smetati i kad ides bos, pa ce ti svaki cas zvoniti na vrata. A, ona odozgo, moze da ti silazi niz pozarne stepenice (bokovi 61,2,3,4) da te opomene da utisas televizor.
Generalno gledano, svaki stan ima neku manu. Idealno resenje za svakoga je da napravi kucu sa razmestajem prostorija po sopstvenoj zelji, pa ti onda niko nece lupati odozgo, galamiti sa strane itd. Ali, ni kuca nije tako jeftina za odrzavanje. S' tim sto moras stalno da uredjujes bastu, cistis sneg, odrzavas fasadu, krov itd. Mozda je to super kad odes u penziju da imas neku zanimaciju.
Moj favorit je stan od 85 kvadrata, gde ne moram nista da pregradjujem. Ako krov bude nekad prokisnjavao, onda cemo ga sami renovirati. To je isto kao da sada renoviram neki stari stan. Treba da budemo optimisti i da gledamo pozitivno na celu situaciju.