@La grande- Slusaj sada si me veoma iznervirao i uvredio. Prvo nasa vojska nije izgubila ni jedan rat vojnicki, vec je izgubila zbog politike. Mnoge kolege od mog oca koji su moji kucni prijatelji su poginuli ili su izgubili zdravlje u tim ratovima. Dobijali su sve bitke bilo gde od Vardara do Triglava, a onda ih je Milosevic zvao telefonom i naredjivao povlacenje. Ko god je odbio naredjenje jer su mu tu poginuli vojnici zarad zadrzavanja ili oslobadjanja nekog grada, bio je smenjen, dok je Milisevic punio dzepove. Neko ko postane general nije to postao cim je zavrsio akademiju, vec je 25 godina minimum drljao cizme, spavao pod satorom, bio napolju i po kisi i po snegu. Zbog tako stresnog posla i imaju beneficirani radni staz. Oni rade sa oruzjem i svaki dan brinu i o svojoj i o bezbednosti drugih. Moj otac kad izracuna 5 godina je spavao pod satorom., voleo bih sat vremena da pricas sa njim pa bi promenio misljenje.
Sto se tice plata u celom svetu imaju oficiri vece plate od prosecnih, a nasi oficiri su po zakonu trebali da imaju duplo vecu prosecnu platu od prosecne, sto nisu imali poslednjih 20 godina, pa nisu osnovali sindikate kao policija, niti protestvovali. A sto se tice stanova, nije samo vojska davala stanove sa povoljnim mogucnostima otkupa, vec sve javne ustanove u zemlji, skole, bolnice, ptt, policija itd., a kod Tita sva preduzeca, tako da to nije bila privilegija samo zaposlenih kod vojske. A sto se tice plata oni uopste nemaju mnooogo kao sto bi ti napisao vecu platu od tebe. Pocetna plata im je oko 35 000 vremenom sa napredovanjem pred penziju izadju na neku pristojnu platu, ali su oni tada u vrhu. I kod tebe u preduzecu sigurno sefovi i direktori imaju veoooma veliku platu u odnosu na tebe.
Njihovi stanovi se sada grade od para od imovine koju vojska prodaje, a ne od poreza. I kada je njima tako super i imaju sve, sto ti gospodine nisi otisao na akademiju?