Sve sto si rekao je na mestu. Ali, sta ako u mojoj zgradi nije prodato pola stanova? Ja ne znam koliko je prodato...Onda lepo gds treba da se cima i sa odrzavanjem i sa serviserima. Zar ne? A to sa kabastim stvarima. Ma nece niko da prenosi kabaste stvari liftom. Sve i da prenosi i da se lift zbog toga pokvari, kako ce se uopste dokazati da je zbog toga? Lepo stoji na liftu koja mu je nosivost. Ljudi se pridrzavaju toga i ne postoji nachin da se proveri da li se to postovalo ili ne. Tom logikom, on moze da se pokvari i ako vozi vise debelih ljudi nego sto se sme, a ne samo stvari. Dok je pod garancijom, oni moraju da ga popravljaju, sem ako neko ne uzme i namerno ne razlupa, pa to ne spada pod garanciju. Ma...sve ja razumem, ali mislim da su lift trebali da puste, da daju rok za formiranje Skupstine stanara. I kazu:"Ok, lift je u nasoj nadleznosti naredna 2 meseca, imate do tada fore da formirate skupstinu stanara i sve obaveze u vezi odrzavanja zgrade preuzmete na sebe". Kao sto i jeste red. Kao sto su ljudi iz EDBa lepo dali rok da odes i da prijavis brojilo na svoje ime ili ti iskljucuju struju.