Martin Mystere
Intermediate
Cek cek Nikola, hajde da sad ne idemo u drugu krajnost - ta cena koju si naveo je prosecna cena stana od 50 m2 u Kumodrazu 1 gde bih posebno naveo ono prosecna cena koju izmedju ostalog formiraju i krs stanovi, razni sutereni i potkrovlja tako da mislim da bi ipak moralo da se dobije malo vise od te cene. A takodje smatram da je ono ipak malo bolja lokacija od Kumodraza 1 i cena bi trebalo da bude i po tom pitanju bar malo veca...
Da ne pominjem da mi je ta cena i sama po sebi pomalo i nerealna jer gledajuci koliko ljudi koje ja znam placaju kirije na drugim mestima i kolika je kirija u okolini mog sadasnjeg (podstanarskog) stana ona cena od 130 evra za stan od 50m2 koliko kazes da bi otprilike mogao da se iznajmi stan u VS i koliko bi shodno tome bila odsteta tj. da ne bi moglo da se dobije vise od toga je ipak malo vise ispod realnog ocekivanja.
Da ne pominjem da mi je ta cena i sama po sebi pomalo i nerealna jer gledajuci koliko ljudi koje ja znam placaju kirije na drugim mestima i kolika je kirija u okolini mog sadasnjeg (podstanarskog) stana ona cena od 130 evra za stan od 50m2 koliko kazes da bi otprilike mogao da se iznajmi stan u VS i koliko bi shodno tome bila odsteta tj. da ne bi moglo da se dobije vise od toga je ipak malo vise ispod realnog ocekivanja.