mekbejn
Advanced
Ovako spolja gledano, naselje ne izgleda loše. Samo su mi ove ograde za terasu nekako socijalne, moglo je to malo lepše.
Malinal":1724zph2 je napisao(la):...u onom klipu je stvar delovala totalno drugacije... i sto s tice zelenila...ne znam sta ce na kraju ispasti...a o betonu da ne komentarisem...
vucko":6qzxcrob je napisao(la):O kakvim zidinama se radi?Nisam upucen pa mi molim te pojasni,idi dalje molim te.
kokica":lksh3c2x je napisao(la):Ajme, izem ti refresh, ostavih isti komentar
kokica":2wjkph8z je napisao(la):
nikola011":23u29tg0 je napisao(la):kokica":23u29tg0 je napisao(la):
Jao kako me samo u'vati nostalgija kad se setim prvog gledanja ovog spota! Zakleo sam se da cu ziveti u onom super stanu u potkrovlju, terasa od fasadne cigle, sa strava komfornom spavacom sobom, onaj stan mi je izgledao fascinantno, hteo sam u redu da stojim za njega i da uradim sve sto treba da bude moj, ali takav izgleda ne postoji...
Martin Mystere":4dlilwgu je napisao(la):Postoji slican takav u kokicinoj i mojoj zgradi - sa velikim terasama, ogromnom spavacom sobom i sl. ali je otprilike oko 140 m2 ili preracunato u... ma dovoljno je i ovoliko...
Martin Mystere":tccgl5bz je napisao(la):Nisam mislio bas bukvalno takav vec da se radi o stanu sa King size terasom i XXL spavacom sobom.