Lebanon":1jz0gsle je napisao(la):@kockica...
Lebanon":2ykvnzwe je napisao(la):
jlaki":q9utf65l je napisao(la):U nekim zgradama koje očigledno imaju organizovaniju skupštinu stanara sam ih video i položeni su i imaju veću rupu za ubacivanje pošte (može papir A4 da stane, rekao bih, bez savijanja).
jlaki":3ipjt0gq je napisao(la):Lebanon":3ipjt0gq je napisao(la):
Zar nije POŠTA pre koju godinu obajvila propise kojih dimenzija i oblika moraju biti sandučići? Bila je baš panika da moraju da se menjaju, ali to nije zaživelo do kraja. U nekim zgradama koje očigledno imaju organizovaniju skupštinu stanara sam ih video i položeni su i imaju veću rupu za ubacivanje pošte (može papir A4 da stane, rekao bih, bez savijanja).
Ovi su prastari, nisam očekivao da ću to videti u nekoj novogradnji.
Ma, razumem sasvim. Samo sam prosledila informaciju, za one koje to zanima, vidim, poteglo se i to pitanje, pa..... Sigurno nisi bio u situaciji da ti neka važna pošiljka nestane, zato što je neko dete izvuklo iz sandučića, jer nije mogla da stane u sandučić. To je detalj, niko neće praviti oko toga pitanje, naravno, svakom je bitniji interfon, kao što ti reče, ali bi bilo super kada bismo u svemu poštovali standarde, premda znam da je to za sada utopija.... Ko da misli o tome, a prokišnjavaju krovovi, recimo....Lebanon":2479ksrp je napisao(la):meni je sasvim svejedno koji su sanducici, npr pre godinu dana je kolega uzeo stan u vojvode stepe (kod stepinog bajata) za neverovatnu cifru (c. 2,000 EUR/m2), on posle godinu ipo dana nema interfon u zgradi...a postanske sanducice i one kutije po spratovima nisam ni primetio...tako da...
Lebanon":2wxdnnar je napisao(la):Jeco, uopste nije bilo namenjeno tebi ili cak tvom stavu koji je potpuno ispravan, vec je vise akcenat bio na ljude koji su dali gro para i opet nemaju ni interfon posle godinu ipo dana
kokica":1a7yjjra je napisao(la):Ja zivim u zgradi koja ima Skupstinu , ali nista ne funkcionise .