Martin Mystere":3a2mw7k5 je napisao(la):
Drugim recima monopol je opravdan i ako nam drzava izgradi stanove mi moramo da koristimo ono sto nam oni nude po cenama i kvalitetu koje oni odrede jer nemamo izbora... Hmmmm.....
Ja nikako ne opravdavam monopol, samo prihvatam realnost. U nekim gradovima su po dva operatera u svakoj zgradi, i samo li te jedan naljuti, ti pozoves drugog i ovaj dotrci da te prebaci na njega. Video sam to i smejao se.
Beograd ima jedan veliki problem, odnosno to nije problem u smislu zivota, ali jeste problem u smislu cena uopste. Beogradjani imaju nenormalno para i u odnosu na bilo koga drugog, ne pitaju za cenu, samo kazu, "sta cu", "moram" i slicno. U Beogradu je moranje kupovina stana po visokoj ceni, moranje je vrhunski internet. Ja mislim da sam jedini SBB pre-paid korisnik jer ustedim kad odem na letovanje, zimovanje, odmor da ne moram da placam isti, pa sam se malo odrekao brzine. 99% beogradjana se niceg ne odrice. Ovde bi mrmot i g**** zamotao u foliju i uspeo da ga proda jer se "mora". Tako da ti je Telekom sudjen jer ce odmah svi potpisati fensi box pakete jer je "jeftino".
Uostalom, drzava je na rubu propasti pa verujem da do kraja godine Telekom vise nece biti drzavni, eto ti jedne svetle tacke.