gmilosavljevic":32ikvban je napisao(la):E ovako nastaju rekla-kazala priče...
Molim moderatora da obriše prethodnu poruku, jer nema nikakve veze sa temom diskusije niti naseljem Stepa Stepanović. Molim sve koji pišu, da prosleđuju korisne i relevantne informacije, a ne paušalne izvode tekstova, kako se diskusija ne bi pretvorila u debatu o suštini života, eroziji stena u južnom Uzbekistanu i linjanju severnokorejskih goniča vukova.
Izvini, evo ti konkretno...
U Građevinskoj direkciji Srbije, koja je investitor naselja "Stepa Stepanović", tvrde da imaju sklopljenje ugovore sa 20 glavnih izvođača radova za svaki objekat po principu "ključ u ruke". Izvođači u različitim fazama gradnje angažuju i podizvođače. Tako je u "Stepi" do sada radilo više od 80 građevinskih firmi.
Ne verujem da su izvođači radova angažovali u "Stepi" radnike na crno, već verovatno podizvođači njihovih podizvođača.
Malinal":1mqby5xc je napisao(la):ne znam sta ovo znaci, rok za zavrsetak 4ž, ali na sajtu Interkopa stoji ovako
http://www.inter-kop.com/?page_id=42 :shok:
meni u ugovoru je 05.05.2012. pa cak i ako produzimo mesec dana zbog onog februara to je onda jun, pa neka bude i jul ali ne septembar...
Malinal":ryp3b1b6 je napisao(la):ne znam sta ovo znaci, rok za zavrsetak 4ž, ali na sajtu Interkopa stoji ovako
http://www.inter-kop.com/?page_id=42 :shok:
meni u ugovoru je 05.05.2012. pa cak i ako produzimo mesec dana zbog onog februara to je onda jun, pa neka bude i jul ali ne septembar...
Malinal":tn1cgbz4 je napisao(la):A sef sa gradilista, ili upravnik, meni to dodje na isto, u sv sl glavni tamo mi je rekao da je realno za ocekivati da useljenje bude u avgustu.
pravnik":13t1en2w je napisao(la):Nece valjda toliko da kasne sa zavrsetkom radova!!! Ja sam prosle nedelje dao kaparu za stan u 3G, ima li jos neko da je tamo uzeo stan
Malinal":1b1xwmmw je napisao(la):@Jeca
Ne dozvoli da te demorališe i ne veruje u sve sto se pise...ja sam čvrsti optimista
To sam samo istakla kao podatak na koji sam naisla, nadajuci se da mozda neko ima odgovor na to.
Veliki pozz
Vidimo se uskoro, nase plave zgrade