Pozdravlja nas Dulic, kaze prva useljenja u maju
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=04&dd=06&nav_id=598104
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=04&dd=06&nav_id=598104
sasasa":3li2ellb je napisao(la):Pozdrav svima-ja sam kupio stan u 5b i zeleo bih ovim putem da apelujem na sve vlasnike stanova da izvrsimo pritisak na gradske vlasti i ljude iz GDS, da polako pocnu da grade vrtic i skolu. Iz gradkog sekretarijata sam dobio obavestenje da vrtic i skola nisu u planu izgradnje za 2012. Plasim se da tako ostane i za 2013,2014 itd. Ako cemo realno jedan od razlog zasto sam kupio stan je i taj sto je obecano da ce mi prakticno pored zgrade biti i skola i vrtic, ali izgleda da za sad nije tako. Gospodja iz grada mi je preporucila vrtic na banjici kod 5 solitera, ali bih ja ipak vise voleo da dete odvedem peske do vrtica
Pozdrav
sasasa":cyidyzyv je napisao(la):Pozdrav svima-ja sam kupio stan u 5b i zeleo bih ovim putem da apelujem na sve vlasnike stanova da izvrsimo pritisak na gradske vlasti i ljude iz GDS, da polako pocnu da grade vrtic i skolu. Iz gradkog sekretarijata sam dobio obavestenje da vrtic i skola nisu u planu izgradnje za 2012. Plasim se da tako ostane i za 2013,2014 itd. Ako cemo realno jedan od razlog zasto sam kupio stan je i taj sto je obecano da ce mi prakticno pored zgrade biti i skola i vrtic, ali izgleda da za sad nije tako. Gospodja iz grada mi je preporucila vrtic na banjici kod 5 solitera, ali bih ja ipak vise voleo da dete odvedem peske do vrtica
Pozdrav
grickalice":2avnneyu je napisao(la):Somit,
Devojka iz GDS-a mi j erekal da ce klime biti ugradjene.
Pozdrav svima,
dobar komsija":tajj54xo je napisao(la):Sve ovo gore sto pricate zavisi od prodaje stanova, ali moramo i mi stiskati za ono sto su naveli kad su nam prodali. Ja se pridruzujem. Da li ima neko ko je skoro kupio stan, koji mu je br. ugovora?
bjbz":fmcz7zjr je napisao(la):Evo malo slicica za buduce komsije:
Na slikama je uglavnom zgrada 2B (pretpostavljate zasto )
04.02.2012 - zgrada 2B (lamela 1 - prizemlje i prvi sprat, lamela 2 samo prizemlje)
Slike koje sam napravio danas (07.04.2012):
Zgrada 2B posle samo 2meseca gradnje stigla do faze da se postavlja krov na poslednjem (7. spratu)
Zgrada 2A
Zgrada 2B
i za gradjevinske filozofe :blah: informacija sa kojom zelim da se jednom zauvek zavrsi rasprava oko materijala od kojih se zidaju zgrade (barem na parceli 2). Kompletna noseca struktura zgrade (nosece ploce, noseci zidovi....) napravljeni su od jednog i jedinog materijala od kog se i prave zgrade svuda u svetu, od armiranog betona. Sledeci po cvrstoci i "snazi" zidovi koji su pregradni (uglavnom izmedju stanova) i oni koji su na terasi, napravljeni su od klasicnih blokova dok poslednji u nizu cine zidovi koji su pregradni i najtanji a napravljeni su od Ytong blokova koji su po meni VRH!!
Jos malo....zgrade 2B
Materijal od kog se prave zgrade....barem na parceli 2
Zgrada 2V - podignut i 4. sprat
Neka me neko zaustavi.....opet...2B aaaaaaaaaa - majstori rade kao da grade svoje stanove
Zgrada 2A....i.....2B )
Pricao sam jednim od sefova na gradilistu i rekao mi je da rade sve u roku jer ako kasne bilo koju fazu posle placaju penale. Majstori su radili kao mali mravi, vredno i koliko sam ja snimio bez pauza. Radi se na svim zgradama koliko sam ja mogao da vidim sa parcele 2. Raspitivao sam se malo i oko prepravki stana i dobio sam odgovor da ce izlaziti u susret ako su naravno manje prepravke u pitanju i prepravke koje donekle i imaju logike. Sto se moje zgrade tice jos je rano pa cu obilaziti gradiliste i na vreme srediti da mi odrade minimalne prepravke posle kojih bi moj stan izgledao BAS onako kako ja zelim. Cak se i sam sef slozio da promene koje zelim da izvrsim imaju itekako smisla. Ako neko ima jos nekih informacija neka VICE
Jos jednom molim sve koje znaju gde bih mogao da pronadjem kvalitetnu i proverenu radnju ili radionicu koja se bavi klizecim vratima (ali sa kasetom, dakle vrata koja se ugradjuju u zid i izlaze iz njega) da mi ostave podatke kako ovde na forumu i za ostale koje to zanima, tako i privatnom porukom kako bih lakse pronasao.
Za sada toliko, ne bih vas vise zadrzavao. Pozdrav, glavu gore i svako dobro
lila":l06nehoy je napisao(la):Hvala bjbz sto je tvoj aparat uhvatio i zgradu 2V.
Da li si mozda video ovde http://www.allometal.co.rs/klizna_vrata.html ?
Mozda bi i za klizna vrata mogli da se udruzimo i da dobijemo popust?
Informacija za klime me je odusevila. Nije mi ni palo napamet da pitam da li uz stan ide i klima. Sjajno ako je tacno.
http://stepa.rs/forum/
brankaz":260vvqd7 je napisao(la):dobar komsija":260vvqd7 je napisao(la):Sve ovo gore sto pricate zavisi od prodaje stanova, ali moramo i mi stiskati za ono sto su naveli kad su nam prodali. Ja se pridruzujem. Da li ima neko ko je skoro kupio stan, koji mu je br. ugovora?
Ne znam koliko je taj broj relevantan, evo ja sam u sredu potpisala, u ponedeljak ga overavam br. je 2108, da li mislis da to znaci da je to 2018. prodati stan u Stepi?Pozz
sinem":260vvqd7 je napisao(la):Moj ugovor datira od 09. 03. 2012. i nosi br. 1960, a odnosi se na zgradu 2Б na ГП_4
brankaz":pyuxhzqr je napisao(la):dobar komsija":pyuxhzqr je napisao(la):Sve ovo gore sto pricate zavisi od prodaje stanova, ali moramo i mi stiskati za ono sto su naveli kad su nam prodali. Ja se pridruzujem. Da li ima neko ko je skoro kupio stan, koji mu je br. ugovora?
Ne znam koliko je taj broj relevantan, evo ja sam u sredu potpisala, u ponedeljak ga overavam br. je 2108, da li mislis da to znaci da je to 2018. prodati stan u Stepi?Pozz
dobar komsija":2wpnrmqa je napisao(la):brankaz":2wpnrmqa je napisao(la):dobar komsija":2wpnrmqa je napisao(la):Sve ovo gore sto pricate zavisi od prodaje stanova, ali moramo i mi stiskati za ono sto su naveli kad su nam prodali. Ja se pridruzujem. Da li ima neko ko je skoro kupio stan, koji mu je br. ugovora?
Da. Kakva je sada ponuda, sta ste kupili? Pozdrav