MilisaV":2f1ju0x6 je napisao(la):može i van sudsko poravnjanje.
u zakonu jasno piše koliko košta dan kašnjenja. on se izražava u procentima. ali sam zaboravio tačan iznos.
somit":33jbh4gw je napisao(la):Drage moje komsije,
Vec neko vreme pratim forum, ali sada moram da se ukljucim
i ja sam kupio 7A, malu garsonjeru..... ugovor potpisao pocetkom februara, rok za zavrsetak u ugovoru stoji 15.08.2012.... e sad ako treba da se tuze, ce ih tuzimo
takodje, i mene zanima ideja zajednicke kupovine tehnike, ako nesto moze da se izboksuje, mada sumnjam...
eto tako drage komsije
4Ž":3t108lmz je napisao(la):4Ž, optika i plocice
GP5":yvdb4zgd je napisao(la):Tacno je da je takav redosled izbora stana trenutno, ali kada sve bude zavrseno, ostace samo performanse, funkcionalnost, spratnost, orjentacija stana i lokacija. Tako da ce stanovi imati svoje razlike i u zivljenju u njima i u kasnijoj ceni. Ja sam kupio jedan, onako, solidan, 57kvm, a sada trazimo za sestru, ali sada dosta obazrivije na sve ovo izneto.
Duska":e9atb335 je napisao(la):GP5":e9atb335 je napisao(la):Tacno je da je takav redosled izbora stana trenutno, ali kada sve bude zavrseno, ostace samo performanse, funkcionalnost, spratnost, orjentacija stana i lokacija. Tako da ce stanovi imati svoje razlike i u zivljenju u njima i u kasnijoj ceni. Ja sam kupio jedan, onako, solidan, 57kvm, a sada trazimo za sestru, ali sada dosta obazrivije na sve ovo izneto.
Moram da se nadovezem. Meni u proceni nepokretnosti i pise da je zvanicna prodajna cena na dan procene tj. 06.02.2012. godine visa za parcele 2 i 4 u odnosu na ostale. E sad ne znam koliko je to tacno.
Tacno je da tako pise u proceni. Razlicita je cena kvadrata. To su zvanicne prodajne cene osim ako Direkcija nije nesto menjala. Ja samo ne znam da li su po toj ceni kvadrata na drugim parcelama i prodavani stanovi jer su svi koje ja poznajem kupovali stanove na parceli 2 ili 4. Inace moja zgrada je 2V.K_Kaca":20hxj3ps je napisao(la):Duska":20hxj3ps je napisao(la):GP5":20hxj3ps je napisao(la):Tacno je da je takav redosled izbora stana trenutno, ali kada sve bude zavrseno, ostace samo performanse, funkcionalnost, spratnost, orjentacija stana i lokacija. Tako da ce stanovi imati svoje razlike i u zivljenju u njima i u kasnijoj ceni. Ja sam kupio jedan, onako, solidan, 57kvm, a sada trazimo za sestru, ali sada dosta obazrivije na sve ovo izneto.
Moram da se nadovezem. Meni u proceni nepokretnosti i pise da je zvanicna prodajna cena na dan procene tj. 06.02.2012. godine visa za parcele 2 i 4 u odnosu na ostale. E sad ne znam koliko je to tacno.
Kakva vest..... :kk: Znači da sam ‚‚ubola‚‚ pravu parcelu (ako je to tačno naravno).
Ti si isto beše na parceli 2.... Koja zgrada?
merica":1peocgqv je napisao(la):Iskreno meni se najvise svideo polozaj GP1 i raspored zgrada , blizina Trosarine. GP2 je dosta niza u odnosu na GP1 , a i zgrade su nekako blizu i ima ih mnogo. GP4 je malo bolja ali dalja od prevoza,a i zgrade su takodjer nekako preblizu. Gp 5,6,7 su mi nekako daleko. Naravno, to je moje licno zapazanje.
Pozdrav,
Duska":2ldlphoo je napisao(la):Tacno je da tako pise u proceni. Razlicita je cena kvadrata. To su zvanicne prodajne cene osim ako Direkcija nije nesto menjala. Ja samo ne znam da li su po toj ceni kvadrata na drugim parcelama i prodavani stanovi jer su svi koje ja poznajem kupovali stanove na parceli 2 ili 4. Inace moja zgrada je 2V.K_Kaca":2ldlphoo je napisao(la):Duska":2ldlphoo je napisao(la):Moram da se nadovezem. Meni u proceni nepokretnosti i pise da je zvanicna prodajna cena na dan procene tj. 06.02.2012. godine visa za parcele 2 i 4 u odnosu na ostale. E sad ne znam koliko je to tacno.
Kakva vest..... :kk: Znači da sam ‚‚ubola‚‚ pravu parcelu (ako je to tačno naravno).
K_Kaca":14b9ydc0 je napisao(la):Duska":14b9ydc0 je napisao(la):GP5":14b9ydc0 je napisao(la):Tacno je da je takav redosled izbora stana trenutno, ali kada sve bude zavrseno, ostace samo performanse, funkcionalnost, spratnost, orjentacija stana i lokacija. Tako da ce stanovi imati svoje razlike i u zivljenju u njima i u kasnijoj ceni. Ja sam kupio jedan, onako, solidan, 57kvm, a sada trazimo za sestru, ali sada dosta obazrivije na sve ovo izneto.
Duska":27d4j9t0 je napisao(la):Svakako ne zidaju zgrade od cigle. Sta onda ima veze da li je beton ili su blokovi?!?