brankaz
Novice
Pa , koji ste stan trazili na parceli 2? Nije moguce da su svi prodati? Molim vas odgovorite mi privatnom porukom na mail zaric.branka@gmail.com, a ako neko zna i za parcelu jedan kao i 2 ima li jos manjih stanova do 40m.kv. neka mi odgovori. Pocetkom aprila bih mogla u tu avanturu kredita i rezervisanja stana.Hvala svima unapijed
djmiros":vwgcq1wk je napisao(la):Slicna problematika vazi i za stanove ispod jer su stanovi na poslednjem spratu uvuceni pa se ovom dole desava da je deo plafona dnevne sobe ovom gore terasa pa ti je posve realno za ocekivati pre ili kasnije pojavu budji, kondenza ili prodora vode. Slazem se da je lepo kad ima pogled, pa onda jos i onaj promotivni video ali imaj na umu da su plafoni helikoidni i da nije klasicno potkrovlje te da su betonske ploce preko kojih je verovatno neka hidro i termoizolacija pa na kraju lim. Pre ili kasnije pocne fasada da se kruni i ispira pa umesto lepe terase imas svakodnevu obavezu pristojnog ciscenja iste.
To su moja vidjenja sprata na poslednjem spratu pa sam se i pentrao gore da vidim, cisto da me zelja mine.
Imam ista razmisljanja.Problem je sto se meni lokacijski jedino svidja ta parcela 2....nekako najbliza civilizaciji, gradu, stanicama prevoza!
Ja sam prekjuce bio u Bg i hteo sam da rezervisem i kupim stan na parceli 2.Medjuti jedino je bio slobodan na pretposlednjem spratu. I to sam prihvatio, jer smatram LEP POGLED. Medjutim kad sam pitao za stan iznad, saznao sam da nije pokriven skroz. I pored ubedjivanja o kvalitetnoj hidroizolaciji, nakon konsultacija sa strucnjacima , odustao sam za sada od kupovine.