Urke":2aibobgz je napisao(la):
Po 980€ nude stanove u prizemlju i na poslednjem spratu!
Ljudi na forumu Stepe se javljaju ogorceni jer su kupili prizemlje po 1290E/kv pre 2 godine!
http://stepa.rs/forum/index.php?/topic/985-stan-već-od-980-eurm2-uračunat-pdv/
Neki od komentara:
"Posted Today, 14:29
Izgubio sam samo 16 m2 na cenu koju sam platio! icon_mad.gif"
"Posted Today, 14:40
Sad su socijalni stanovi još socijalniji. Kakva je to bag**, nemam reči. Zar nisu uslovi isti za sve?"
"Posted Today, 14:55
Pa ovo je opipavanje pulsa....Uskoro ce biti snizenje i za ostale stanove..Ako tako bude, ja bih da mi njih TUZIMO...."
"Posted Today, 14:58
Ja sam u prizemlju i 1290 evra/m2!"
Sledeci post:
"bojan, on 09 Oct 2014 - 15:58, said:
Ja sam u prizemlju i 1290 evra/m2!
Ista prica.
Sve mi se cini da je ovo-daj da uvalimo stanove-jer naselje po prici mojih prijatelja nije na dobrom glasu. (Navode se socijalni stanovi, "izuzetnog" kvaliteta) Sto i ja mogu da potvrdim i pokazem potencijalnim kupcima na licu mesta."
"Posted Today, 15:02
Naravno da ih tužimo, ovim direktno utiču na cene naših već kupljenih nekretnina! Obaraju ih, prilično direktno...
Oni koji su u prizemlju ili potkrovlju već sada imaju šansu da ih tuže... Naravno tek nakon što im sudski procenitelj da mišljenje da je zaista došlo do gubitka vrednosti kvadrata stana...
Nisam siguran da li i kako ovo može da utiče na naše kredite ako banke ikada budu ponovo radile procenu (mislim da negde postoji takva mogućnost, nisam siguran)."
Nisam siguran da bas svi trzisno razmiljaju. Stan je roba kao i sve drugo, preplatio si npr. auto i dodjes u salon 6meseci kasnije da ga vratis jer je sada sa 21.6% popusta - nisam siguran da to bilo gde funkcionise.