Koga zanima Stepa opet je na akciji, prosli put 970Eura/m^2 sada
Jedino sto su se
pojavili pacovi u izolaciji pa ce nocu cuje grickanje kroz zidove:
http://stepa.rs/forum/index.php?/topic/ ... -zidovima/
"Da rešim misteriju, mladunče pacova je bilo u mojoj klimi.
Tek sada sam malo raščistila haos u, do pre neki dan čistom, lepo skonckanom stanu.
Verujte mi da je prethodne dve nedelje bio horor kada sam shvatila da kuckanje i grebuckanje potiče stvarno od nečeg ozbiljno zivog!
Tek kada sam videla parčiće stiropora koji ispadaju iz klime i tragove mišjeg izmeta shvatila sam o čemu je reč. Ali kako niko u mom okruzenju, a i šire, nije čuo za miševe u klimi na šestom spratu, nije mi preostalo ništa drugo sem da dezuram i noćima gledam u mogućeg nevidljivog neprijatelja.
I tako je,nestašni pacovčić u tumaranju po skučenom prostoru unutar klime ispao iz nje.
I tu počinje horor.
Na moju konstataciju "zaspao je i ispao", moj muz ga je na svu sreću video, pojurio i naravno stigao.
I da ne detaljišem više to je bio njegov kraj (mislim pacova) i još gori početak moje, tj sada naše agonije.Odmah ujutru smo zvali majtora za klimu, za deratizaciju....
Klima je skinuta i u rupi u zidu kroz koji je prolazila cev u prostoru mineralne vune zapanjeni majstori su videli ogromne rupe, ili tunele veličine pesnice , koji idu i ka krovu ali i na dole.
Znači nešto ozbiljno veliko nam se kreće kroz izolacioni materijal u zidovima.
I tako smo mi danas trenutno rešili naš problem, ali problem na nivou naselja ostaje i bojim se da će biti još veći ako nešto ozbiljno ne preduzmemo.
Iskreno se nadam da Vas nisam preterano uspaničila iako sam ja stvarno i dalje očajna, besna ,ljuta, razočaranai stvarno uplašena.
Staviću Vam naknadno neke slike rupe u zidu kroz koji je prošao!"