Martin Mystere
Intermediate
pravnik":wvu5lovt je napisao(la):Danas sam bio u naselju i video ruglo od klima uredjaja koje strice na fasadama, pa da li je moguce da ih ne stave na
terasu
A sta ce oni koji nemaju terasu?
pravnik":wvu5lovt je napisao(la):Danas sam bio u naselju i video ruglo od klima uredjaja koje strice na fasadama, pa da li je moguce da ih ne stave na
terasu
pravnik":2037g70g je napisao(la):Danas sam bio u naselju i video ruglo od klima uredjaja koje strice na fasadama, pa da li je moguce da ih ne stave na
terasu
djmiros":2hg7bop5 je napisao(la):Ja ih ne bi ni dozvolio spolja da iko postavi na stambene zgrade, osim na terasu i to da bude prikrivena.
djmiros":vkg2ee4h je napisao(la):Koliko se od strane GDS hvali kvalitet izolacije, nema ni potrebe da se postavljaju klima uredjaji .
Uostalom, sada ima klima uredjaja bez spoljasnje jedinice...
galea":2zoogbt3 je napisao(la):Mi smo kupilu stan u 4J, i cekamo ključeve. Prvo su rekli 1.jula, a zatim 6.jula. Već smo pisali primedbe pre dve nedelje, a kada smo pre dva dana došli, sve je bilo popravljeno, ali nam je terasa slomljena i čekamo da to srede. Pre dva dana je izgledalo mnogo življe nego ranije, bilo je šetača, a i videli smo par ljudi na terasama zgrada koje su useljene.
GP5":2ywe21f4 je napisao(la):Svi oni koji hoce da kupe garazno mesto, a nisu dobili podrum, treba da dobiju povoljniju cenu.
I ja bih da znam zašto je zastoj????sasasa":1v2umfbg je napisao(la):da li je neko saznao nesto novo oko zgrade 5B - cini mi se da i dalje poprilicno gnjave -proci ce im leto u zidanju 200 cigli.
vanzemunac":bj51kysi je napisao(la):I ja bih da znam zašto je zastoj????sasasa":bj51kysi je napisao(la):da li je neko saznao nesto novo oko zgrade 5B - cini mi se da i dalje poprilicno gnjave -proci ce im leto u zidanju 200 cigli.
Malinal":1r90o6ne je napisao(la):@nikola011
Mada terasa i privatnost je vrlo diskutabilna stvar.
Jeca":1xqcsw77 je napisao(la):Međutim, ne mogu da ne kažem na šta me asocira fenomenalna kombinacija terase-svetlarnik. To je kao da sediš u izlogu! A to me dalje asocira na određene prizore... U Amsterdamu npr.
Jeca":1xqcsw77 je napisao(la):Predlažem da odgovornih arhitekta provede jedan dan na "svojoj" izum-terasi i sluša komentare stanara koji prolaze stepeništem.... Naučiće mnogo toga.
Sta znaci da je terasa slomljena, i o cemu se tu radi?galea":10u2byx0 je napisao(la):, ali nam je terasa slomljena i čekamo da to srede. Pre dva dana je izgledalo mnogo življe nego ranije, bilo je šetača, a i videli smo par ljudi na terasama zgrada koje su useljene.