K_Kaca":2hfhapsq je napisao(la):
Hahahaha pa ja ne znam da li nešto crnje može da se napiše
Sve se moze kad se hoce :kk:
U nekim stavovima su preterali, u nekim su u pravu, narocito onaj iz Novog Sada koji je opisao njegovo iskustvo kupovine od GDS-a, ne ponasaju se nista bolje od bilo kog debilnog privatnog investitora i to me najvise nervira jer uvek ocekujem da se drzava pokaze bolje nego drugi. Pri tome mislim na period posle, a ne njihova lepa uverljiva i nasmejana lica dok vam prodaju nekretninu.
Laz je oko kvaliteta spoljne izolacije, to ce biti zaista nesto bolje od bilo koje zgrade koja se gradila u Beogradu jer privatnici uvek gledaju da ustede na onome sto se moze vizuelno prikriti. Ovo je ipak energetski stedljivo naselje koje ce dobiti one pasose sa potrosnjom godisnje energije za grejanje/hladjenje. Keramika je dobra, instalacija je Telekom, ipak su to drzavni stanovi, ali i to ce se skoro prodati pa ce biti mozda i bolje od SBB-a. Ipak ce naselje imati svoje nove trafoe, nov toplovod direktno od toplane, znaci ne vezuje se na neki "krak" koji je star pa da ocekujes ceste kvarove i sl.
Ne znam kakva ce biti zvucna izolacija iznutra, to ce nam reci prvi stanari, to niko ne zna dok se ne useli, nazalost. Pozitivno je sto neces imati zajednicke cevi sa komsijama za grejanje koji se cesto koriste kao najjaci muzicki instrument
Ovo su stvari za koje bih mogao i da garantujem da ce biti fenomenalne ako se lepo urade po projektu, a to nije malo, zapravo to puno znaci za neki udoban zivot. Mislim i da ce otvorenih parkinga biti sasvim dovoljno, ili bar mnogo bolje nego bilo gde drugo.
Zasto sam uvek bio kriticar cene, zato sto znamo da su za radove gradjevinci dobili 380-450/m2, drzava imala besplatno zemljiste, a stanovi dostigli cifru 1290 evra/m2, zato mi je to mnogo.
Neko je poredio lokaciju sa Banjicom, nije bas isto, Banjica ima direktne izlaze i na Borsku, i na VMA, bulevar JNA, pa i na Vojvode Stepe. Ovo naselje mora u Kumodrasku, pa onda borba na koju stranu.
Svi stanovi imaju neke cudne sobe 2.5x5.5 sa prozorom na 2.5. Ja znam puno ljudi koji su samo zbog stana kao projekta odustali ali nekom je i to OK.
Znaci gradjevinski ce po meni sve biti OK, jedinu zamerku imam na parket, bukov je najjeftiniji, cesto ljudi imaju zamerku na njega, jako brzo se rasusi. Znaci ko se useli, neka na to najvise obrati paznju, moze da se desi da vec posle pola godine pocne da se odvaja jedna dascica od druge i da tu malo pukne lak. Neki ce to mozda smatrati za normalno, ali on se jako brzo upropasti ako nastanu pukotine i pocne da se rasusuje, odmah takve stvari reklamirati.
Na zalost nekih, ovo je forum za sve, i ja zelim da kupim stan tamo, sada kada sam video da je ostalo skoro 3.000 neprodatih, cekacu da budu useljivi, a ako ne budem zadovoljan, cekacu da za to moje nezadovoljstvo spuste cenu :kk: