Nisam razumeo na koja parking mesta mislis?U buducoj marini? Ova garaza ce biti pored 25. maja
@Meyraf
Nisam ja autor onog teksta, mislim da sam to vec napisao.Sve sto pricam je u moje ime. Pokusavam samo da vidim koje je resenje.
Kao sto rekoh, trenutno kada bi se uveo red i zabranilo parkiranje na mestima koja nisu predvidjena za to, mislim da nema dovoljno parking mesta ni za stanare. Kraj se ocigledno razvija u tom pravcu (linijski park i marina dorcol) da ce privlaciti sve vise ljudi sa strane(iz kog god razloga da dolaze).
Ne trebaju mi privatna parking mesta,niti imam problem sa kruzenjem, doduse nezgodno je sto smo odseceni od ostatka prugom/linijskim parkom,pa nemamo bas puno izbora
I da dodam, nemam problem da platim,nemam problem da se zabrani pristup automobilima priobalju(doduse valjda bi stanari mogli negde u blizini da parkiraju, ili je javni interes da smrsamo pesaceci nekoliko km do automobila)…
Imam problem samo ako bih morao da parkiram sa druge strane dunavske , to vec nije u redu posto je jedina veza uzasni podvoznjak i pasarela , i imam problem da cekam metro pa da se resi samo od sebe.