Možda ne bi bilo loše kada bi se te stare pekare modernizovale i ubacile neke elemente iz ovih modernih lanaca, pa da se to nekako spoji sa tradicijom i dobiješ vuk sit ovce na broju situaciju, to jeste svi budu zadovoljni.
Ja bi u tom pravcu razmišljao.
Ušao sam neku takvu staru pekaru skoro na Dorćolu, u Venizelisovoj, dijagonalno od Novog Dorćola gore prema Francuskoj, i šmek mi je bio kao da sam se teleportovao u film Kamiondžije sa Čkaljom i Pavlom Vujisićem. To jeste bilo zanimljivo iskustvo i ostetio sam duh nekih starih vremena, ali mislim da bi se ipak lepše osećao da sam taj duh starih vremena osetio u nekakvoj kombinaciji sa 21. vekom i onime što je sada y trendu.
Jednostavno koliko god da bili tradicionalni ugostiteljski objekti se moraju modernizovsti kako bi preživeli. Vreme iz filma Kamiondžije je vreme naših roditelja, jednostavno takav ambijent je prijemčiljiv nekom starom vremenu, a ne ovom aktuelnom, modernom.