Možda su u tom slučaju dečija igrališta, Luna parkovi, stolovi za stoni tenis, tereni za košarku i tenis, noćni klubovi, tezge za prodaju navijačkih rekvizita i stolovi za šah jednako velike nebuloze.Ne postoji veća nebuloza od atletske staze, sprava za vežbanje i sl. u okviru nečega što se smatra kulturno istorijskim kompleksom...
Možda.Možda su u tom slučaju dečija igrališta, Luna parkovi, stolovi za stoni tenis, tereni za košarku i tenis, noćni klubovi, tezge za prodaju navijačkih rekvizita i stolovi za šah jednako velike nebuloze.
Inače, mislim da smo malo skrenuli sa teme. Kališ nije na doćolskom keju u pravom smislu, a ja sam taj koji ga je naveo kao primer, te se osećam krivim za ovaj off.
Možda su u tom slučaju dečija igrališta, Luna parkovi, stolovi za stoni tenis, tereni za košarku i tenis, noćni klubovi, tezge za prodaju navijačkih rekvizita i stolovi za šah jednako velike nebuloze.
Inače, mislim da smo malo skrenuli sa teme. Kališ nije na doćolskom keju u pravom smislu, a ja sam taj koji ga je naveo kao primer, te se osećam krivim za ovaj off.
Ok, ne slazemo se. Nije bitno, ionako su sitnice u pitanjuJa sam napisao da atletska staza treba da bude tamo gde ljudi trče. A ti ne napisa konkretno zašto je to loše, nego se uhvatio sporedne stvari u celoj prepisci.
Zlatibore pitaj TaruUgao Budimske i Carigradske
Pogledajte prilog 190158
Iznenađuje me da se smatra da je ugao ove dve ulice na Dorćolu.Ugao Budimske i Carigradske
Pogledajte prilog 190158
Ugao Budimske i Carigradske
Pogledajte prilog 190158
Да је било новца 90те би имале далеко лепшу стамбену архитектуру од данашњег доба.И, за крај, да се вратимо под окриље ноћи, на Скендербегов скадар и нечије срећне балоне:
Pogledajte prilog 189685