Хаеул » Čet Avg 08, 2019 2:13 pm[/url]":3tpw0eyb]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=646609#p646609:3tpw0eyb je napisao(la):
Пантограф » 08 Авг 2019 22:09[/url]":3tpw0eyb]
Sreo sam baljšoje čislo Ruskinja, a moji prijatelji živeli sa više njih. I te sam upoznao. I ima svašta da se pročita, i na tu temu. A tek koliko sam Srpkinja sreo... a ovo je bila pohvala (kroz generalizaciju) na njihov račun. Je l sme to na srpskom sajtu da se napiše pohvala srpskim ženama?
Pasarela, ti uzmi i guglaj. Na tom đavoljem servisu ima raznih podataka. Ako nešto na ruskom ne razumeš a zanima te, piši slobodno.
Биће да су Рускиње које сте сретале у просеку биле нешто "нижег квалитета" од Српкиња. Проблем је у закључку да су све Рускиње исте као те које сте сретали.
А Српкиње слободно хвалите, само не мислите да су све такве какве су те које сте сретали.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=646613#p646613:3tpw0eyb je napisao(la):
dejo2000 » 08 Авг 2019 22:11[/url]":3tpw0eyb]
Ok, sorry niko od nas nije bio u Rusiji, Ukrajini i ne zna ruski kao maternji (mozemo i ovu prepisku da vodimo na ruskom). Toliko o poznavanju stvari i sl.
Нигде нисам помињао ко је где био нити то да ли говори руски. А преписку ћемо водити на српском, како и доликује.
Hoces da kazes da se Britanci iseljavaju u Rusiju? Ne bih bas rekao, stoji i dalje da se u Rusiji smanjuje broj stanovnika kako usled nizeg nataliteta, tako i sto odlazi veliki broj ljudi (opet mladi, obrazovani, kao kod nas).
Не, хоћу да кажем да милиони британских држављана живе ван Британије. Зашто? Значи ли то аутоматски да у Британији нешто не ваља?
Да, наталитет је прилично низак у Русији, али низак је и међу већином европских народа. То је проблем који сви имамо, а с обзиром на број Руса, претња коју по њих представља је најмања.
Број младих и образованих који напушта Русију није ништа већи од броја који напушта бројне друге земље Европе. Људи су увек ишли трбухом за крухом. То не значи да је у Русији све труло и да од 1991. није било никаквог напретка. Проверите колико је "младих и образованих" напуштало Русију у годинама пре Путина.
Da ne idem vise u off, to koliko je napredovala od 91, vidi se po tome sto su cak i drzave bliske Rusiji pobelge od nje (Ukrajina). Da ne govorim o narodima sa koiima dele gene kao sto su Cesi, Slovaci, Poljaci, balticke drzave i sl.
Отишли сте у још већи "off" јер сте повукли паралеле између неповезаних ствари. Украјиници су руски еквивалент наших
Montenegrina. Пољаци воле Русе отрпилике колико и Хрвати нас Србе. Шта Чехе и Словаке веже за Русију? Отприлике исто оно што нас и Хрвате. А тек балтичке државе.. пободу, па знате ли Ви уопште историју тих простора?
Inace, dovolino je pogledati da ruskinje se uglavnom udaju za strance, te je moja preporuka da ih nasi ljudi zene i to bi smo trebali da iskoristimo za povecanje nataliteta (ma kako zvuci, predlazem "uvoz" Ruskinja i Ukrajinki).
Рускиње се улавном удају за странце?! Да ли Ви чујете самог себе? Хоћете да кажете да је од неких 60 милиона Рускиња, колико их је у свету, већина њих удата за странце?
Увоз Рускиња и Украјники? Немам никакав проблем с тим. Може и увоз Кинескиња, Филипинки.. Само, ако мислите да све те жене само чекају на позив из Србије, варате се.