Gledaju nas iz visine Boco I vrte glavom : "ja ne znam sta je razlog, ovo su drugi dani, uglavnom spram mog petla, ovo su sve cverglani". Ej brate spavo si sa xy zena I ni jednu nisi oplodio? Pa sta je s tobom, jesi zdrav? U glavi.
Bolje da ne gledaju, dobili bi nervne slomove. Rekli bi: jbt, za koga sam se ja odricao kore leba, da bi se izrodili ovakvi debili I komformisti. Pa vidi ti njih, pocese gospodi progresivno prohtevi da rastu navikli se na sapun i na zubnu pastu?! Pa soping centri, Najke, Ribok? Tableti, pica, izlasci. Nista strikanje dzempera I carapa, sve se kupuje? I nema se para jel ? Ni balada para adelina?
Pa da sam znao da ce takvi ispasti, nisam trebao mrve hleba da se odreknem. Ja se odricao, a oni ne mogu nicega da se odreknu sad kad je na njih red za nastavak lanca. I sve sto sam steko potrosice neko. Zao mi je sto ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja
Pa alo deco, jel znate da ako od dva roditelja ostane dvoje dece to je nula. I onda od to dvoje, jednom se nesto desi ili ne moze da ima decu, znaci u proseku to je manje od dvoje, idete u minus. Au kad vam se vrate Turci, nagrnu Arapi I Afrikanci, j..ace vas ruzno...
I tako dalje, I tako dalje bi nam desriptivnim jezikom onako polubesni polurazocarani objasnili kako stvari stoje. Mislim da bi bili bas razocarani u nas.
Izvinjavam se za ovo gore, to stvarno nije moj stil ni recnik, zaposeo me duh nasih predaka. Ne pucaj sinko dok im ne vidis beonjace, bas taj