[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=838586#p838586:4hmqtv02 je napisao(la):
moodboy » 04 Apr 2021 23:07[/url]":4hmqtv02]Nije bio u redu ton mog komentara. Radovic je bukvalno ispostovao "put your money where your mouth is", pri tome je covek potpisan imenom i prezimenom i svako moze da sazna ko je, gde je i odakle je za 2 min guglanja. Meni je sve to za postovanje - bez trunke sarkazma ovaj put. Sto se njega tice - svi mi ostali mozemo da budemo i 30togodisnji propali studenti sociologije koji jos zive sa roditeljima i zickaju za kafu, ali nesto smatraju po forumima. A jesam nov na forumu, mada nisam mlad.
Ovo sve ne menja cinjenicu da se ni malo ne slazem sa njegovim prognozama - ali ako se obistine, eto ja cu rado da menjam svoj stan za jedan na Trastevereu.
U medjuvremenu izdavanje trenutno ne ide sjajno na mojoj mikrolokaciji barem. Lux novogradnja od pre par godina (3m plafoni, velika garazn mesta, alu stolarija itd) 100 kvadrata - bio je oglasen za 950, izdat je za 600 posle 4 meseca.
Posto sam cesto kudio Vradovica po forumu, najvise zbog stila pisanja i po nekada arogantnog tona(nije bas najbolja rec, ali mislim da ne shvata da provocira coveka koji zivi u Srbiji i radi za prosecnu platu), moram da mu odam
3 velika priznanja:
1. Maltene jedini od svih nas je tacnim i javnim imenom i prezimenom na forumu, javno objavljivao da zivi na relaciji USA-BG, iz koje je branse i stvarno se lako moze googlovanjem videti ko je i sta je covek, cak i sliku ne krije
.
2. Sve sto je pricao, pisao, zagovarao, hvalio - svuda je i stavio svoje pare objavljuci javno - nekretnine, BW, Bitcoin, Tesla - i sve sto je pricao zadnjih 5god se i ostvarilo. Kamo srece da smo ga ispratili makar delom investiranjem u isto, ja nazalost nisam imao smelosti za bitcoin i Teslu.
Meni se cini da je samo deo tog profita izdvojio za kupovinu zadnja 2 stana u Kuli i Kvartetu, ne zelim da ulazim previse u licne finansije, ali skidam mu kapu na tome
3. Svaki stan koji je kupio u BW( nek je sa srecom i ako je vise od ona 3 pokazana) je objavio skenirano ugovore, naravno bez licnih podataka
ali sa vrlo preciznim opisom nekretnina, cak i brojem kupljenih garaznih mesta. Sve to ima dodatnu tezinu obzirom da ta 3 stana sada na trzistu vrede preko 1.500.000 eura. Jos jednom svaka cast :kk:
Licno dugujem i izvinjenje Vradovicu jer sam pre vise od 5god kada je objavio da je uplatio rezervaciju za svoj prvi stan u BW Residence i skenirao dokaz o uplati, smatrao da je bot ili neki zaposlen ko pokusava da pospesi prodaju, tek posle par godina sam shvatio da sam totalno pogresio u toj proceni.
Za kraj ipak bih zeleo da posavetujem Vradovica, da ton u svojim postovima malo uskladi ili pokusa pre stiskanja send dugmeta da razmisli kako mi iz Srbije, pogotovo ljudi sa procesnim primanjima mozemo da shvatimo njegove postove, vrlo je malo uspesnih ljudi kao on, plus zivi dugo u Americi gde je mentalitet prema novcu i sansa za uspeh mnogo drugaciji nego u Srbiji.
Ipak pise postove i deli ovaj forum sa ogromnom vecinom ljudi koji zive i rade u Srbiji. Mislim da bi time doprineo i da ga vise ljudi razume, a i manjoj tenziji na ovakvim osetljivim temama.
Da ne bi kritikom zavrsio ovaj post zelim i da mu se zahvalim nesebicnim deljenjem misljenja i trosenjem svog vremena uspesnog coveka iz Amerike,
moglo se dosta nauciti od vidjenja iz jednog totalno drugog ugla u odnosu na nas iz Srbije, meni je puno otvorio oci i pomogao da korigujem neka razmisljanja koja su ocito bila pogresna u vezi nekretnina, ostaje velika zal sto slicno nisam uspeo da primenim za Bitcoin i USA tehnoloske akcije.
Pozdrav VRadovicu uz zelje da nastavi da pise na forumu, uz malo meksi stil, i uz moju licnu zelju da u narednih 5godina kupi jos toliko vrhunskih nekretnina u nasoj Srbijii Beogradu i time potpomogne jos malo rast GDPa Srbije