Stanovi su najtrazenija roba kod nas za sve sa viskom likvidnosti!To pitam imajući u vidu ovu činjenicu: https://www.rts.rs/vesti/drustvo/5806422/bebe-migracije-natalitet.html
Nikada mi nije bilo jasno kojim mehanizmom toliko rastu cene, naročito uz toliku novogradnju - kada je ljudi očigledno sve manje?!
Tačno, kod nas su stanovi postali praktično zamena za štednju, ne kupuje se da bi se živelo, nego da bi se novac spasao. Dokle god postoji taj višak likvidnosti bez poverenja u druge investicije, tržište će delovati kao da ima neiscrpnu tražnju.Stanovi su najtrazenija roba kod nas za sve sa viskom likvidnosti!
A sta mislis preko koga i kako ide placanje za mnoge ruske firme od 2022Meni su nejasne sekundarne sankcije. To niko ne pominje. Npr, banka neka radi sa NIS-om, odmah je obuhvaćena valjda sankcijama. Kako oni misle da se radi prerada sirove nafte, ko će da je isporuči, preko koje banke da se naplati itd nemam pojma. Znam samo da sekundarne sankcije niko ne pominje kao da ih nema.
![]()
Jednosoban stan na prodaju, Luke Ćelovića Trebinjca, 168.888€, 32m²
Jednosoban stan za prodaju, Beograd na vodi, 32 m2, na 9. spratu, ima lift. Stanje - Novo, Centralno, ima kupatilo. Ima parking mesto. Ima garažno mesto.www.4zida.rs
Postanite vlasnik najrentabilnijeg stana u BW! Kupite ga po ceni nižoj od tržišne – već ste zaradili, a još ga niste ni izdali!
kakav pakao. koji će mi k krasni ovo. bolje da idem u admiral na crno-crveno, biće mi sigurno veći ROI![]()
Jednosoban stan za prodaju, Beograd na vodi, 32 m2, na 9. spratu, ima lift. Stanje - Novo, Centralno, ima kupatilo. Ima parking mesto. Ima garažno mesto.www.4zida.rs
Lad završe legalizacijuZna li neko kad ce da proradi Registar cena nepokretnosti? Evo vec je prosla skoro skola cela godina kako nemamo nove podatke. Ali tako je to u javnom sektoru u Srbiji.
Ti tako o najrentabilnijem stanu u BW ccckakav pakao. koji će mi k krasni ovo. bolje da idem u admiral na crno-crveno, biće mi sigurno veći ROI
Ne znaš ti da perešTi tako o najrentabilnijem stanu u BW ccc
izrokaše tipa sinoć ko zeca. problemi u raju izgleda.Ono sto je bas jezivo je da se sve cesce desavaju neki konflikti/pucnjave u elitnim naseljima. Ne znam sta li to govori o strukturi stanara istih. Mozda su programeri pobesneli zbog krize? Ma oni su, nema ko drugi.
Izgleda da je ipak bolje biti van premium lokacija![]()
Programeri kupuju stanove ne pije vodu, retko je. Mislim da vise k*ravle i mafijasi kupuju i eventualno investitori medju sobom da pumpaju cene.
uvek je neko drugi kriv a najlakse je okriviti postenogkupuju, samo sto narod misli da njih ima 200k, sto je suludo i govori koliko smo operisani
Ovo je Filipe stvarno dobra cena za studio ili garsonjeru u BW. Ja kada sam gledao pre 2 godine najjeftiniji (u izgradnji) je bio 5500 e sa PDV-om i to mislim prvi ili drugi sprat. Ti dobijaš na 9 spratu i nije severna strana što je plus po meni. Cena garažnog mesta je bila jeftinija mislim oko 22 ili 23k eura ali mislim da bi to mogao i da dobiješ i da se cenkaš i sa ovima. Znam da je puno love za garsonjeru ali s obzirom koliko sada u izgradnji koštaju (oko 6k sa PDVom) i još moraš čekati 2-3 godine mislim da je ovo stvarno dobra ponuda. Ili se gazdi žuri ili ko zna šta je![]()
To je samo cinjenica da ces imati vecu polarizaciju stanara u takvim mestima. Imaces super uspesne postene ljude i kriminalce jedne do drugih, dok u manje luksuznim / elitnim naseljima ces uglavnom imati manju koncentraciju oba tipa, i generalno prosecne / normalne ljude.Ono sto je bas jezivo je da se sve cesce desavaju neki konflikti/pucnjave u elitnim naseljima. Ne znam sta li to govori o strukturi stanara istih. Mozda su programeri pobesneli zbog krize? Ma oni su, nema ko drugi.
Izgleda da je ipak bolje biti van premium lokacija![]()