Šta je novo?

Cene nekretnina

Jedno pitanje malo vise vezano za temu jelfte.
Osiguranje kredita / stana i zivotno osiguranje preko banke ili direktno preko osiguravajuce kuce?

Bankarki se nije svidelo kada sam joj rekao da sam gledao i privatno direktno da odradim osiguranje, racunam zbog provizije neke ili nesto verovatno :D

Ono sto su mi rekli iz Generali da ne podrzavaju osiguranje od gubitka posla ali da tu isto ima caka da kada ti bankarsko osiguranje isplacuje ratu onda se ne dobijaju pare od biroa? (po meni nema smisla ali ko ce ga znati)

Sada znam da su namazane obe strane pa me zanimaju odluke nasih forumasa ;)
Uzmeš ono što ti pokriva ostatak kredita ako gekneš. Ova druga su smešna. Kad su mi jednom nudili obično riziko životno osiguranje, premija je bila toliko mizerna da sam rekao onoj devojčici da svoj život cenim bar 100x više. :ROFLMAO:

Osiguranje kredita / stana i zivotno osiguranje preko banke ili direktno preko osiguravajuce kuce?

Bankarki se nije svidelo kada sam joj rekao da sam gledao i privatno direktno da odradim osiguranje, racunam zbog provizije neke ili nesto verovatno :D

Ono sto su mi rekli iz Generali da ne podrzavaju osiguranje od gubitka posla ali da tu isto ima caka da kada ti bankarsko osiguranje isplacuje ratu onda se ne dobijaju pare od biroa? (po meni nema smisla ali ko ce ga znati)

Jer direkt moze da ti bude jeftinije, a kad je preko banke jbg naplate oni fi za sve.

Ma nek žive. Ali da vidiš ti zahteve koje babe imaju. Pogledaj par epizoda Provodadžije. Sve imaju 3 pitanja:
1.) Kolika ti je penzija i šta imaš od nekretnina?
2.) Koliko bi ja morala tu da radim?
3.) Gde bi putovali? (more ili banje)

Pa ako će to neko da joj plaća onda neće uzeti babu onda će uzeti neku od 30 god max. :)) Ali dobro druga je tema ovde.
Ovo je isto kao dejting posle tridesete

Javi sta uradis na kraju, bas me zanima.
Ja bi trebalo uskoro da potpisujem za kredit i jos uvek nisam odlucio da li uopste da uzimam neko osiguranje ili ne 😀

Nema inflacije:

1760625731458.png

Ja skoro dobio na bankomatu isto ovakve nove novcanice iz 2015 ili tako nesto

Veča inflacija nego u Montenegru..a oni 2 meseca leta i 2 fabrike...a ipak veči rast Bdp za 0.2 %
Da mi neko objasni ...kako ...hvala

To je to drugari....
80-te. Iz krize u krizu.
Resenje nije da vidimo kako da obezbedimo dovoljno nafte, nego kako da se krpimo bez nafte u 21. veku gde svi u okolini imaju cak i jeftinije gorivo od nas.

Ako zoveš Generali, obavezno burner sim kartica :ROFLMAO:
Jednom kad upišu, nema leba da se izvučeš od zivkanja, probao sam i da budem neprijatan, i da ih zamolim, i da im kažem da nemam para za tako nešto...
Zovi ti njih stalno, bukvalno ih smaraj za gluposti, dok te ne stave na crnu listu.
To je jedini lek.

Resenje nije da vidimo kako da obezbedimo dovoljno nafte, nego kako da se krpimo bez nafte u 21. veku gde svi u okolini imaju cak i jeftinije gorivo od nas.
Meni su nejasne sekundarne sankcije. To niko ne pominje. Npr, banka neka radi sa NIS-om, odmah je obuhvaćena valjda sankcijama. Kako oni misle da se radi prerada sirove nafte, ko će da je isporuči, preko koje banke da se naplati itd nemam pojma. Znam samo da sekundarne sankcije niko ne pominje kao da ih nema.

Vrh