Razliciti ljudi cene razlicito stvari, i ja sam slicno rezonovao u drugoj temi gde se bas pricalo o beloj tehnici.Koje ti je iskustvo sa LG/Bosch? Koliko su ti trajali uredjaji?
Ja iskreno ne vidim sta fali Bosch ves masini od 60k. Nek traje 5 godina dosta je, za 5 godina ce se kupiti nova. Isto tako i namestaj, ne mora da traje 25 godina, ni namestaj ni ves masina, niti bilo sta drugo. Mene ubedjuju svi da uzmem Miele, ali sam u fazonu zasto bih bacao pare, pa nece da mi izlazi ispeglan ves iz nje, sta to moze legendarno bolje da mi opere ves Miele od Bosch-a? To je pranje veša, nije lansiranje raketa u kosmos. Ne vidim benefit u toj oblasti sem da se pohvalis u da imas Miele.
Dodacu pare na razliku u ceni koju ustedim ne kupujuci premium uredjaje gde nije potrebno i umesto Majorke, ici cu na Mauricijus.
Tu vec vidim nesto gde postoji stvarna razlika, za razliku od dve masine za ves.
Neki ljudi ne zele da se bakcu uopste sa majstorima i zamenom masina, pa makar to bilo jednom u par godina i za to su spremni da plate vise danas.